i5-4200M PC hangi After Effects sürümünü kaldırır?

swerzxhizm

Zeptopat
Daha fazla  
Bilgisayarım hangi After Effects sürümünü kaldırır? Donanım bilgileri aşağıda mevcuttur.

İşlemci - Intel(R) Core(TM) i5-4200M CPU @ 2.50GHz 2.50 GHz 4 çekirdek ( bazen 3.10GHz gözüküyor)
Ekran kartı - Intel(R) HD Graphics 4600 ve AMD Radeon R5 230M
RAM - 6 GB
Dahili Disk - 250GB SSD

Hangi sürüm bilmiyorum ama kaldırması zor gibi.
Here are the minimum specs needed to run After Effects on PC:

• OS: Windows 10 (64-bit) versions 1909 and later, Windows 11
  • CPU: Intel or AMD Quad-Core Processor (either Intel i5-4590 or AMD FX 8350 is good enough)
  • RAM: 16 GB
  • GPU: 2 GB of VRAM
  • Free storage: 15 GB
  • Monitor resolution: 1280 x 1080
  • An internet connection

If you want to run After Effects properly though, here are the recommended specs:

• OS: Windows 10 (64-bit) versions 1909 and later, Windows 11
  • CPU: Intel Core i5 8400 (Coffee Lake) or better
  • RAM: 32 GB
  • GPU: 4GB VRAM
  • Free storage: 15 GB of SSD storage
  • Monitor resolution: 1920×1080
  • An internet connection

Hocam ramınız zaten fazla düşük geliyor.

O özellikler 2022 için geçerli.

2018-2019 sürümünü gayet iyi bir şekilde kullanabilirsin,ancak yapman gereken şey

Burayı Quarter'a çekmek.

Ram yetersiz

Hocam RAM yetersiz bir de gerekli güçlü pluginler var onları kaldırmaz.

2019 Rahat kullanırsınız ama cracklerde fazladan kasma olabiliyor,fakat sürekli quarterda kullanmanmalı ve verilen rami fazla ayarlayp arkada hiç bir uygulama açmamanız lazım.

Hocam RAM yetersiz diğerlerinin de dediği gibi. Arkadaş sadece 2022 için demiş ama diğer sürümler için de RAM yetersiz gelir muhtemelen. İnternette yazan değerler uygulama için gereken RAM takılı olması gereken RAM değil.

Diğer arkadaşlara aldırma,2018 versiyonunda 4 GB RAM minimum sistem gereksinimi olarak gösteriliyor,2018 sürümünü rahatlıkla kullanabilirsin.

Hocam RAM yetersiz bir de gerekli güçlü pluginler var onları kaldırmaz.
Ben 2022 sürümünü demiyorum genel olarak hangi sürümü kaldırır diyorum biraz düzgün okuyun lütfen

Ben 2022 sürümünü demiyorum genel olarak hangi sürümü kaldırır diyorum biraz düzgün okuyun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…