i5 4200M sistem Ranch Simulator'u kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

DamHelln

Centipat
Daha fazla  
RAM
8GB
Ekran kartı
Amd Radeon R5 M200 HD/ 8500M Series
Anakart
20238
İşlemci
i5-4200m
Zaten sistemimin bilgilerini verdim sizce sistemim ranch Simulator kaldırır mı? Şu an indirimde 17TL alıp arkadaşla oynamak istiyorum.

Optimizasyon özürlüsü bir oyun. Patates grafiklerde oynatır belki, alın deneyin. Kaldırmazsa iade edersiniz.

Zaten sistemimin bilgilerini verdim sizce sistemim ranch Simulator kaldırır mı? Şu an indirimde 17TL alıp arkadaşla oynamak istiyorum.
Çok zor hocam, büyük ihtimalle baya kasar. Zaten bu tarz oyunlar optimizasyon konusunda kötüler üstüne yüksek bir grafik kartı gereksinime sahip. Oynanamaz bir deneyim sunar.

Çok zor hocam, büyük ihtimalle bayağı kasar. Zaten bu tarz oyunlar optimizasyon konusunda kötüler üstüne yüksek bir grafik kartı gereksinime sahip. Oynanamaz bir deneyim sunar.

AMD Software kullanıyorum bayağı bir FPS attırıyor mesela Valorant'ta 120 FPS alırken 160-180'lere çıkardı bunu da ranchda kullansam sizce kaldırır mı?

AMD Software kullanıyorum bayağı bir FPS attırıyor mesela Valorant'ta 120 FPS alırken 160-180'lere çıkardı bunu da ranchda kullansam sizce kaldırır mı?
Yani hocam, normalde zaten o Software yazılımını en başta kullanmanız lazım kartın tam performans çalışması için. Herzaman ekran kartının yazılımı kuruluyken yorum yaparız ama cidden merak ediyorsanız deneyin, sonra iade edersiniz en kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…