Ben bilgisayar kasasının içini süpürgeyle süpürdüm ve ne alakaysa süpürdükten sonra Windows 10 açılmadı. Yani bilgisayar açılıyor ve bir siyah ekran geliyor, bu siyah ekrandaki tek şey ise şu işaret "_". Tırnak içinde belirttiğim işaret oluyor ekranda sadece. O işaretten sonra ise select proper device falan çıkıyor ve kısaca bilgisayar açılmıyor. BIOS'a girdim ve hiçbir anormallik yoktu, boot optionlar şöyleydi:
Boot option 1: Windows boot Manager.
Boot option 2: SSD.
Bu şekildeyken bilgisayar açılmıyordu ve bende şöyle bir şey denedim, boot option 1'i Windows olarak bıraktım ve boot option 2'yi disabled yaptım. Bilgisayar açıldı ve bir yarım saat kullandım. Bilgisayar başından kalktım ve geri geldiğimde karşıma BIOS ekranı geldi. Boot optionlara baktığımda son bıraktığım haldeydi, boot option 1 Windows, boot option 2 ise disabled. Ben de save changes and reset yaptım bilgisayar açılsın diye, fakat bilgisayar açılmadı beni BIOS'a yolladı. Boot option 2'yi tekrardan SSD yapayım dedim ve tekrardan aynı sorun oluştu, "_" işareti ve ardından gelen select proper device uyarıları. Bir daha açamadım, ne yapmam gerek?