A airneas41 Decapat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, ben CS2 oynayacağım ama kaldırır mı kaldırmaz mı bilmiyorum. Ekran kartı: GT 740M, İşlemci: i5 4200U, RAM: 8 GB.
Merhaba arkadaşlar, ben CS2 oynayacağım ama kaldırır mı kaldırmaz mı bilmiyorum. Ekran kartı: GT 740M, İşlemci: i5 4200U, RAM: 8 GB.
GTX 1060 6GB Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.216 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #2 Can you run it diye bir site var. Oradan tüm oyunlara bakabilirsiniz. Ayrıca sisteminizin kaldırdığı oyunları da görebilirsiniz. Site Linki: Requirements Test Check your system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gamimg PC. www.systemrequirementslab.com
Can you run it diye bir site var. Oradan tüm oyunlara bakabilirsiniz. Ayrıca sisteminizin kaldırdığı oyunları da görebilirsiniz. Site Linki: Requirements Test Check your system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gamimg PC. www.systemrequirementslab.com
4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.297 Makaleler 4 Çözümler 29 22 Nisan 2024 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 18. Dakika 50. Saniyede testi var. 40-50 fps civarı gösteriyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 18. Dakika 50. Saniyede testi var. 40-50 fps civarı gösteriyor.
Prokas Hectopat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.934 Çözümler 1 Yer Mersin 22 Nisan 2024 #4 GTX 1060 6GB dedi: Can you run it diye bir site var. Oradan tüm oyunlara bakabilirsiniz. Ayrıca sisteminizin kaldırdığı oyunları da görebilirsiniz. Site linki: Requirements Test Check your system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gamimg PC. www.systemrequirementslab.com Genişletmek için tıkla... Bu sitelere güvenilmez.
GTX 1060 6GB dedi: Can you run it diye bir site var. Oradan tüm oyunlara bakabilirsiniz. Ayrıca sisteminizin kaldırdığı oyunları da görebilirsiniz. Site linki: Requirements Test Check your system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gamimg PC. www.systemrequirementslab.com Genişletmek için tıkla... Bu sitelere güvenilmez.
GTX 1060 6GB Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.216 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #5 Prokas dedi: Bu sitelere güvenilmez. Genişletmek için tıkla... neyine güvenilmez mesela? Bu siteyi 2020'den beri kullanıyorum herhangi bir güvenlik açığı oluşmadı.
Prokas dedi: Bu sitelere güvenilmez. Genişletmek için tıkla... neyine güvenilmez mesela? Bu siteyi 2020'den beri kullanıyorum herhangi bir güvenlik açığı oluşmadı.
Prokas Hectopat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.934 Çözümler 1 Yer Mersin 22 Nisan 2024 #6 GTX 1060 6GB dedi: Neyine güvenilmez mesela? Bu siteyi 2020'den beri kullanıyorum herhangi bir güvenlik açığı oluşmadı. Genişletmek için tıkla... Verdiği bilgilere yani kaldırır kaldırmaza. Yoksa virüs vb. şeyler değil.
GTX 1060 6GB dedi: Neyine güvenilmez mesela? Bu siteyi 2020'den beri kullanıyorum herhangi bir güvenlik açığı oluşmadı. Genişletmek için tıkla... Verdiği bilgilere yani kaldırır kaldırmaza. Yoksa virüs vb. şeyler değil.
GTX 1060 6GB Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.216 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #7 Prokas dedi: Verdiği bilgilere yani kaldırır kaldırmaza. Yoksa virüs vb. şeyler değil. Genişletmek için tıkla... Yok hocam orada kaldırır diyorsa kaldırıyordur. Hiç şaşmadı bugüne kadar.
Prokas dedi: Verdiği bilgilere yani kaldırır kaldırmaza. Yoksa virüs vb. şeyler değil. Genişletmek için tıkla... Yok hocam orada kaldırır diyorsa kaldırıyordur. Hiç şaşmadı bugüne kadar.