kemalerdemcetin Centipat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #1 RAM 8 SSD veya HDD modeli kingston 1tb a400 Ekran kartı AMD Radeon HD 8670M Anakart dell İşlemci i5-4200U Dell PC var elimde ona macOS kurmak istiyorum. Yardımcı olun. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2023
Çözüm yusufklncc 21 Nisan 2023 Kurulumdan sonra ethernet için bu EFI ile dene. Ardından çözüm olarak raporlayacağım. Microsoft OneDrive 1drv.ms
Kurulumdan sonra ethernet için bu EFI ile dene. Ardından çözüm olarak raporlayacağım. Microsoft OneDrive 1drv.ms
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.412 Makaleler 60 Çözümler 816 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #11 Hata görseli ? Artı 0 Eksi
KS KS kemalerdemcetin Centipat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #12 claus dedi: Opencore EFI 0.9.0 crated by kleyn.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Bu EFI dosyası ile dene. Configler olan klasöri içinde laptophaswell isimli dosyanın ismini config olarak değiştir. USB-EFI-OC içine at. Genişletmek için tıkla... O dosyaya nasıl ulaşıp ismini degiştireceğim ? claus dedi: Hata görseli ? Genişletmek için tıkla... Hata almıyorum. Yükle diyorum Apple logosu geliyor sonra PC yeniden başlıyor yine kurulum ekranına geri geliyor. Nasıl yapabilirm ? Opensheel'den yükleme yapabilir miyim ? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
claus dedi: Opencore EFI 0.9.0 crated by kleyn.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Bu EFI dosyası ile dene. Configler olan klasöri içinde laptophaswell isimli dosyanın ismini config olarak değiştir. USB-EFI-OC içine at. Genişletmek için tıkla... O dosyaya nasıl ulaşıp ismini degiştireceğim ? claus dedi: Hata görseli ? Genişletmek için tıkla... Hata almıyorum. Yükle diyorum Apple logosu geliyor sonra PC yeniden başlıyor yine kurulum ekranına geri geliyor. Nasıl yapabilirm ? Opensheel'den yükleme yapabilir miyim ?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.412 Makaleler 60 Çözümler 816 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #13 kemalerdemcetin dedi: O dosyaya nasıl ulaşıp ismini degiştireceğim ? Hata almıyorum. Yükle diyorum Apple logosu geliyor sonra PC yeniden başlıyor yine kurulum ekranına geri geliyor. Genişletmek için tıkla... Size attığımın içinde var. İndirip kontrol et. Artı 0 Eksi
kemalerdemcetin dedi: O dosyaya nasıl ulaşıp ismini degiştireceğim ? Hata almıyorum. Yükle diyorum Apple logosu geliyor sonra PC yeniden başlıyor yine kurulum ekranına geri geliyor. Genişletmek için tıkla... Size attığımın içinde var. İndirip kontrol et.
KS KS kemalerdemcetin Centipat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #14 Degiştirdim gene aynı oldu. Artı 0 Eksi
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.412 Makaleler 60 Çözümler 816 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #15 USB içindeki OC klasörünü sil. RAR içindeki OC klaösrünü USB-EFI içine atıp dene. 4200U.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Artı 0 Eksi
USB içindeki OC klasörünü sil. RAR içindeki OC klaösrünü USB-EFI içine atıp dene. 4200U.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
KS KS kemalerdemcetin Centipat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #16 claus dedi: USB içindeki OC klasörünü sil. RAR içindeki OC klaösrünü USB-EFI içine atıp dene. 4200U.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... boyle hatayla karşılaştım gelişme oldu biraz Artı 0 Eksi
claus dedi: USB içindeki OC klasörünü sil. RAR içindeki OC klaösrünü USB-EFI içine atıp dene. 4200U.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... boyle hatayla karşılaştım gelişme oldu biraz
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.889 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 20 Nisan 2023 #17 Microsoft OneDrive 1drv.ms Bununla dener misin? Artı 0 Eksi
KS KS kemalerdemcetin Centipat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #18 heralde halletim kurulum oluyor Artı 0 Eksi
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.889 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 21 Nisan 2023 #19 Kurulumdan sonra ethernet için bu EFI ile dene. Ardından çözüm olarak raporlayacağım. Microsoft OneDrive 1drv.ms Artı 0 Eksi Çözüm
Kurulumdan sonra ethernet için bu EFI ile dene. Ardından çözüm olarak raporlayacağım. Microsoft OneDrive 1drv.ms
KS KS kemalerdemcetin Centipat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #20 yusufklncc dedi: Microsoft OneDrive 1drv.ms Bununla dener misin? Genişletmek için tıkla... kurulumu yaptım sonunda sagolun hepniz şimdi wifi ve blotute yok nasıl aktifleştirebilirim şu an kullanamıyorum kablolu interneti de tanımıyor Artı 0 Eksi
yusufklncc dedi: Microsoft OneDrive 1drv.ms Bununla dener misin? Genişletmek için tıkla... kurulumu yaptım sonunda sagolun hepniz şimdi wifi ve blotute yok nasıl aktifleştirebilirim şu an kullanamıyorum kablolu interneti de tanımıyor