i5-4200U ve GT 840M Sistem Minecraft Kasma Sorunu

deejmert46

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bilgisayara daha yeni format attım. Daha yeni Minecraft yükledim. Minecraft kasmaya başladı. Normalde kasmıyordu. İnternette çözümlere de baktım ama olmadı. Yardım ederseniz çok minnettar kalırım.

PC Özellikleri:

Ekran kartı: Nvidia GeForce GT840M 2GB-Paylaşımsız

İşlemci Hızı
i5-4200U - Turbo Boost 2.6 GHz
[TBODY] [/TBODY]
Sistem Belleği4GB
[TBODY] [/TBODY]

Optifine indir farkı göreceksin son sürümü akıcı bir şekilde oynayabilirsin ben G105M ile kaliteli grafiklerde kasmadan (40-60 FPS ) oynayabiliyorum.
Resim atabilirim.

Optifine denedim fakat minecrafta girmiyor.

İntel driver bulucu yükledim. 1 adet driver buldu indirdim kurdum. Bilgisayarı yeniden başlattım. Fakat driver tekrar arattığımda aynı driverı tekrar buluyor. Yani yüklenmiyor. Nvidia güncel olduğundan eminim. İntel ekran kartının driverını nerden bulabilirim. Yardım ederseniz sevinirim.

Optifine denedim fakat minecrafta girmiyor.

İntel driver bulucu yükledim. 1 adet driver buldu indirdim kurdum. Bilgisayarı yeniden başlattım. Fakat driver tekrar arattığımda aynı driverı tekrar buluyor. Yani yüklenmiyor. Nvidia güncel olduğundan eminim. İntel ekran kartının driverını nerden bulabilirim. Yardım ederseniz sevinirim.

Dostum, Minecraft'ı 1.7.10 sürümünde çalıştırırsan kasmadığını görürsün.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı