i5-4210H sistem ile Valorant oynanır mı?

Oyunu GTX 860M ile oynadığınız kesinmi Intel HD 4600 ile oynuyor olabilirsiniz. Gerçi 60+ FPS vermesi zor Intel HD'nin.
Hocam laptopunuza uzun zamandır format atmadıysanız format atıp dener misiniz?
Daha yeni formatlı hocam 3 hafta olmuştur atalı. Evet ekran kartıyla çalışıyor oyun. Macununu daha 1 sene olmadı değiştireli içinide temizlettirmiştim laptopun. Hatta altında fan bile var çalışıyor sıcak havalarda harici fan aldım.

2021 evet 21H2 Türkçesini indirmen lazım forumda var dı.
Ben 3 hafta önce format atmadan önce ltsc kullanıyordum ama çok bir fark görememiştim performans olarak. Hatta yine droplar giriyordu Valorant oynarken.

Daha yeni formatlı hocam 3 hafta olmuştur atalı. Evet ekran kartıyla çalışıyor oyun. Macununu daha 1 sene olmadı değiştireli içini de temizlettirmiştim laptopun. Hatta altında fan bile var çalışıyor sıcak havalarda harici fan aldım.

Ben 3 hafta önce format atmadan önce LTSC kullanıyordum ama çok bir fark görememiştim performans olarak. Hatta yine droplar giriyordu Valorant oynarken.

Birkaç optimize ile daha iyi hale gelir ama LTSC denilen şey zaten arka planda gereksiz uygulama olmaması gereksiz uygulamalarla gelmemesi vs debloatlı gibi düşün birkaç FPS arttırma videosuna bak oradan drop belki kalkar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı