Merhaba dostlar, bilgisayarım artık çok fazla kasıyor artık sistemden dolayımı bilmiyorum açıkçası bundan 2 sene önceki Windows 10 sürümünde kasmıyordu artık güncellemelerle çok fazla kasmaya başladı. Eski sürüme de artık dönemiyoruz. Acaba Windows 8.1 sürümüne dönsem mantıklı olur mu? SSD var ama kasıyor yine de PC YouTube'da bile.
Sistem özelliklerim: GTX860M, Intel Core i5 4210H, 16 GB RAM, 2.90GHz, SanDisk SSD 218 GB.
Windows 10'da kalmanızı öneriyorum Windows 8.1 sorunlu bir işletim sistemi bir sürü hatası var. Termal macunu yenilemeyi ve kasa temizliği yapmanızı öneriyorum.
Açıkçası bu cihaza SSD ben taktırmadım ne durumda bilemiyorum nasıl öğrenebilirim? LTSC sürümü hiç denemedim o ne oluyor? 11 kurmuştum fakat oda başka yollarla desteklemiyor zaten sistemim Windows 11'i. Kurduğum zamanda Valorant oynayayım dediğimde sistem hata veriyordu.
Windows 10'da kalmanızı öneriyorum Windows 8.1 sorunlu bir işletim sistemi bir sürü hatası var. Termal macunu yenilemeyi ve kasa temizliği yapmanızı öneriyorum.
TPM istediği için hata alıyorsunuz. Ve sorununuz bir diğer nedeni sıcaklıklar olabilir. 8.1 Steam olsun başka bir şey olsun 2024 Ocakta tamamen son bulacak.
TPM istediği için hata alıyorsunuz. Ve sorununuz bir diğer nedeni sıcaklıklar olabilir. 8.1 Steam olsun başka bir şey olsun 2024 Ocakta tamamen son bulacak.
In Windows 11 and 10, there is no option to completely turn off Windows Defender, Defender control is a portable freeware to disable or enable Windows defender
www.sordum.org
programı ile Defender'ı devre dışı bırakın. Ömür ve performans törpüdüsür Defender.