Çözüldü i5-4210M bilgisayar PES 2017 açmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Evrivariverken14

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8 GB RAM
111 GB SSD
INTEL HD GRAPHICS 4600/NVIDIA GT 740M
INTEL CORE I5 4210M
Meslek
Öğrenci
RAM
8 GB
Ekran kartı
GT 740M
İşlemci
Intel i5 4210M
Son zamanlarda ekran kartına ne olduğunu anlamıyorum. Önce OBS ekran kartı hatası vermeye başladı. Şimdi de pes. Sürücüler güncel diyor Aygıt Yöneticisinden baktığımda. Neden böyle oluyor anlamadım.
(Sistem gereksinimleri gayet yetiyor bu arada zaten önceden indirdiğimde çalışıyordu bu programlar ama son birkaç gündür böyle hatalar alıyorum.)

gwb dsaweth.PNG
rfg cgtsfbnghm.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Son zamanlarda ekran kartına ne olduğunu anlamıyorum. Önce OBS ekran kartı hatası vermeye başladı. Şimdi de pes. Sürücüler güncel diyor Aygıt Yöneticisi'nden baktığımda. Neden böyle oluyor anlamadım.
(Sistem gereksinimleri gayet yetiyor bu arada zaten önceden indirdiğimde çalışıyordu bu programlar ama son birkaç gündür böyle hatalar alıyorum.)

Eki Görüntüle 2430277Eki Görüntüle 2430278

Bu hata pes oyunlarında çoğu zaman çıkan bir hata zaten yoksay derseniz girip oynayabilirsiniz

Bu hata pes oyunlarında çoğu zaman çıkan bir hata zaten yoksay derseniz girip oynayabilirsiniz
Hayır. Yoksay diyorum ama açmıyor. Zaten diyorum ya önceden oynayabiliyordum diye. Son günlerde OBS'te hata vermeye başladı ve şu an NVIDIA Denetim Masası'na girmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Sorun bilgisayarla alakalı ama tam olarak sorunun ne olduğunu anlamıyorum.

Dosya Ekleri

• nvidia.PNG
    nvidia.PNG
    92,5 KB · Görüntüleme: 25

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı