eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #1 Merhaba i5-4210M işlemcisine sahip bir dizüstü kullanıyorum. GTA 5'te işlemci sıcaklığı 96 kadar gördü. 5-6 yıldır temizlik yapılmıyor. İçini temizleyip termal macun yenilenince sıcaklıklar düşer mi?
Merhaba i5-4210M işlemcisine sahip bir dizüstü kullanıyorum. GTA 5'te işlemci sıcaklığı 96 kadar gördü. 5-6 yıldır temizlik yapılmıyor. İçini temizleyip termal macun yenilenince sıcaklıklar düşer mi?
4 452252 Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 3.962 Çözümler 11 8 Ağustos 2022 #2 Düşer. eKqx dedi: Merhaba i5-4210M işlemcisine sahip bir dizüstü kullanıyorum. GTA 5'te işlemci sıcaklığı 96 kadar gördü. 5-6 yıldır temizlik yapılmıyor. İçini temizleyip termal macun yenilenince sıcaklıklar düşer mi? Genişletmek için tıkla...
Düşer. eKqx dedi: Merhaba i5-4210M işlemcisine sahip bir dizüstü kullanıyorum. GTA 5'te işlemci sıcaklığı 96 kadar gördü. 5-6 yıldır temizlik yapılmıyor. İçini temizleyip termal macun yenilenince sıcaklıklar düşer mi? Genişletmek için tıkla...
Uğur Ç. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ağustos 2013 Mesajlar 1.865 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisi 8 Ağustos 2022 #3 Tabi ki düşer. Bu sıcaklıkta daha fazla çalıştırmayın cihazı. En kısa sürede temizlik ve termal macun yenilemesi yapın.
Tabi ki düşer. Bu sıcaklıkta daha fazla çalıştırmayın cihazı. En kısa sürede temizlik ve termal macun yenilemesi yapın.
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #4 Uğur Ç. dedi: Tabii ki düşer. Bu sıcaklıkta daha fazla çalıştırmayın cihazı. En kısa sürede temizlik ve termal macun yenilemesi yapın. Genişletmek için tıkla... 100 TL bir fiyat verdi hocam bilgisayarcı termal macun ile fan temizliği yapılmasına. Sizce pahalı mı?
Uğur Ç. dedi: Tabii ki düşer. Bu sıcaklıkta daha fazla çalıştırmayın cihazı. En kısa sürede temizlik ve termal macun yenilemesi yapın. Genişletmek için tıkla... 100 TL bir fiyat verdi hocam bilgisayarcı termal macun ile fan temizliği yapılmasına. Sizce pahalı mı?
4 452252 Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 3.962 Çözümler 11 8 Ağustos 2022 #5 eKqx dedi: 100 TL bir fiyat verdi hocam bilgisayarcı termal macun ile fan temizliği yapılmasına. Sizce pahalı mı? Genişletmek için tıkla... Kendiniz birkaç video izleyerek evde yapabilirsiniz. Zor bir işlem değil.
eKqx dedi: 100 TL bir fiyat verdi hocam bilgisayarcı termal macun ile fan temizliği yapılmasına. Sizce pahalı mı? Genişletmek için tıkla... Kendiniz birkaç video izleyerek evde yapabilirsiniz. Zor bir işlem değil.
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #6 452252 dedi: Kendiniz birkaç video izleyerek evde yapabilirsiniz. Zor bir işlem değil. Genişletmek için tıkla... Elimde vidalara uygun tornavida yok hocam
452252 dedi: Kendiniz birkaç video izleyerek evde yapabilirsiniz. Zor bir işlem değil. Genişletmek için tıkla... Elimde vidalara uygun tornavida yok hocam