i5-4210M sistem düşük performans veriyor

489483

Hectopat
i5-4210M CPU @ 2.60GHz (4 CPUs), ~2.6GHz
Intel HD Graphics 4600.
4 GB RAM.
220 GB SSD.
(Süper quantum PC) (Laptop)

Sistemim bu ama 2 GB RAM ve daha düşük işlemci isteyen oyunlarda bile kasma veya az FPS sorunları yaşıyorum. Neden oluyor? Örnek vereyim Batman Arkham Asylum sistemim yetmesine rağmen oyun ağır çekimde. Sadece Batman'de değil tüm oyunlarda böyle.

i5-4210M CPU @ 2.60GHz (4 cpus), ~2.6GHz
Intel HD Graphics 4600.
4 GB RAM.
220 GB SSD.
(Süper quantum PC) (laptop)

Sistemim bu ama 2 GB RAM ve daha düşük işlemci isteyen oyunlarda bile kasma veya az FPS sorunları yaşıyorum. Neden oluyor? Örnek vereyim Batman Arkham Asylum sistemim yetmesine rağmen oyun ağır çekimde. Sadece Batman'de değil tüm oyunlarda böyle.

RAM ve ekran kartın kötü olduğu için.

i5-4210M CPU @ 2.60GHz (4 cpus), ~2.6GHz
Intel HD Graphics 4600.
4 GB RAM.
220 GB SSD.
(Süper quantum PC) (laptop)

İslemcin gayet iyi.

RAM düşük, ekran kartın dahili, işlemci oyuna göre değişir ama 9 yıllık nihayetinde. Kasma donmalar normaldir. Benzeri bir sistemin kasasına sahibim. Benzeri sorunları çözmek için senede bir format, temizlik ve termal macun yenileme uyguluyorum. Ciddi fark ediyor.

RAM ve ekran kartın kötü olduğu için.

Onlarında yettiği oyunlarda böyle oluyor.

RAM düşük, ekran kartın dahili, işlemci oyuna göre değişir ama 9 yıllık nihayetinde. Kasma donmalar normaldir. Benzeri bir sistemin kasasına sahibim. Benzeri sorunları çözmek için senede bir format, temizlik ve termal macun yenileme uyguluyorum. Ciddi fark ediyor.

Temizliğini yeni yaptırdım çok da bir şey fark ettirmedi örnek veriyorum Batman Arkham aslyum oyununda RAM'den tut ekran kartına kadar yetiyor ama yine de oyun ağır çekim.

Onlarında yettiği oyunlarda böyle oluyor.

Temizliğini yeni yaptırdım çok da bir şey fark ettirmedi örnek veriyorum Batman Arkham aslyum oyununda RAM'den tut ekran kartına kadar yetiyor ama yine de oyun ağır çekim.
Bilemiyorum. Bir sorunla karşılaştığımda 2-3 gün içinde çözemezsem format+ iç temizlik+termal macun+her şeyi güncelleme prosedürünü uygularım. Sorun neyse %99 çözülür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı