İ5 4210M ve GTX 860M Performans Sorunu

4ristocrat

Kilopat
Daha fazla  
Kolay gelsin hepinize iyi geceler.
Bilgisayarım;
  • İşlemci: İntel(R) Core(TM) i5-4210H CPU 2.90 GHz
  • RAM : 8 GB
  • S. Disk: 1 TB
  • E.Kartı: NVİDİA GeForce GTX 860M
  • E.Kartı: İntel(R) Hd Graphics 4600
  • Model : Acer Aspire VN7-719
  • Sistem : Windows 8.1 64 bit

Ben bu bilgisayarı aldıktan sonra hayrını göremedim. Bir kere ekranı hızlı vurmam sonucunda hard diskin zarar görmesi sonucu teknik servise göndermiştim. Teknik servisten çıktıktan sonra bilgisayar sürekli yavaşlıyor sorun çıkartıyordu. 2 kere daha gönderdim fakat geldi yine aynı. Sorunuma gelecek olursak, bilgisayarım geldiği ilk zamanlarda indirdiğim oyun LOL(league of legends)'dan yüksek ayarlarda 150 ve üstü FPS alıyordum fakat sonra PC'yi yeniden başlatınca birden FPS 40 35 hatta 12'ye kadar düşer oldu hatta internet sayfalarını kullanırken dahi kasıyor. Ve bunun oyun içi ayarlarda alakalı olmadığını deneyip anladıktan Acer'i aradım. Acer teknik destek ekibini arayınca bilgisayarın yazılımsal bir sorunu olabilir sıfırlayalım dedi ve onların söylediklerini yaptım ama düzelmedi. Sonra fabrika ayarlarına tekrar çevirdim fakat şimdi hala aynı durumda bilgisayar. Şimdi sizlerin konu hakkında yardımınıza başvurma gereği duydum. Sistemi güncelledim ama durumda bi değişiklik olmadı. Ekteki resimlerde sistemimde yüklü programlar ve sistemi güncelleme görünüyor. Bir de son olarak şunu belirmek istiyorum. Oyun oynarken fan çalışmıyor ama video izlerken çalışıyor. Ekte fanın ayarının açık olduğu da açıkça görünüyor yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver booster programını kullanarak en büyük hatayı yapmışsınız. Öncelikle oyunlarda GTX 960M yerine dahili HD 4600 onboard ekran kartını kullanıyorsunuz büyük ihtimal. Windows 10 yükleyin. Tüm sürücüleri otomatik kendi bulup yükleyecektir. Driver booster programını kurmayın.

Teşekkürler windows 10'a yükselttim fps sorunu ortadan kalktı ve oyun sırasında çalışmayan fan artık çalışıyor. Sonsuz minnetlerimi sunuyorum. konu kapatılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…