i5-4210M Windows 11 kaldırır mı?

AdoQeT

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500F // Inno3D Twin X2 RTX 4060 // MSI Pro A620M-E DDR5 // Crucial Pro 1x16 GB 6000MHz // AOC 24G4X 23.8" 0.5ms 180Hz
Arkadaşlar, yeni W11 çok hoşuma gitti ama PC kaldırır mı bilmiyorum

Sistem: Laptop.
CPU: i5-4210M
GPU: HD Graphics 4600.
RAM: 8 GB.
SSD: 870 EVO 256 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaldırmamak için hiçbir neden yok. Böyle zorlastiriyorlar ki cazibeli olsun diye. Basit ve kolay olsaydı insanlar Windows 10'dan vazgeçmeyeceklerdi. Bunlar hep reklam stratejisi.

İşlemciniz desteklemiyor. Ayrıca sisteminizde TPM 2.0 modülü olması gerekiyor. Anakartınız da Secure Boot desteği olmalı. Ekran kartı da DX12 desteklemeli.

İşlemciniz desteklemiyor. Ayrıca sisteminizde TPM 2.0 modülü olması gerekiyor. Anakartınız da Secure Boot olması gerekiyor. Ekran kartı da DX12 desteklemeli.
bunlar olmadan olmaz mı
Kaldırmamak için hiçbir neden yok. Böyle zorlastiriyorlar ki cazibeli olsun diye. Basit ve kolay olsaydı insanlar Windows 10'dan vazgeçmeyeceklerdi. Bunlar hep reklam stratejisi.
yani kontrol uygulamasında kaldırmaz gözüküyor ama ben kaldırır gibi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…