S Sessizz Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #11 SSVinvo dedi: Yeniledim hocam macun manyağı yaptım laptobu Genişletmek için tıkla... 4. bir nesil işlemci yani artık eski. Böyle olması normal. Yük altında değilken bu dereceye çıksa sorun olurdu, ancak yük altındayken böyle olması gayet normal.
SSVinvo dedi: Yeniledim hocam macun manyağı yaptım laptobu Genişletmek için tıkla... 4. bir nesil işlemci yani artık eski. Böyle olması normal. Yük altında değilken bu dereceye çıksa sorun olurdu, ancak yük altındayken böyle olması gayet normal.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.274 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #12 Dextaron dedi: Bende hikayeli oyunlarda bu sorun oluyor. Termal macun yeniletmeliyim değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet iyi olur. PaaBaba dedi: 95 derecelerde kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... Bunu gördükçe şaşırıyorum. Benim HP R111NT model laptopum 4210U işlemciyi 78 derecenin üstüne çıakrtmıyordu üstelik yaz aylarında.
Dextaron dedi: Bende hikayeli oyunlarda bu sorun oluyor. Termal macun yeniletmeliyim değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet iyi olur. PaaBaba dedi: 95 derecelerde kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... Bunu gördükçe şaşırıyorum. Benim HP R111NT model laptopum 4210U işlemciyi 78 derecenin üstüne çıakrtmıyordu üstelik yaz aylarında.
SSVinvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2018 Mesajlar 1.977 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #13 Yük altında hocam hem de ne yük
S Sessizz Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #14 Dextaron dedi: Bende hikayeli oyunlarda bu sorun oluyor. Termal macun yeniletmeliyim değil mi? Genişletmek için tıkla... 96 derece çok yüksek. Bence yeniletin.
Dextaron dedi: Bende hikayeli oyunlarda bu sorun oluyor. Termal macun yeniletmeliyim değil mi? Genişletmek için tıkla... 96 derece çok yüksek. Bence yeniletin.