i5-4210U Laptopa hangi Windows sürümü yüklenir?

Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Tarih
Arkadaşlar elimde HP Pavilion 15-P005st dizüstü bilgisayar bulunmakta. İçinde Windows 8.1 kurulu fakat Windows 10 kullanmak istiyorum, ağır gelir mi?

-Intel Core i5-4210U
-NVIDIA GeForce 840M 2 GB DDR3.
-750 GB HDD 5400 RPM.
-8 GB RAM 1600 MHz.

HDD ile Windows 10 kullanmak biraz zor ama sabırlıysanız kullanılabiliyor. Eğer sabrınız varsa Windows 10, Her şey akıcı olsun diyorsanız Windows 8.1'de kalmanızı tavsiye ediyorum. Ayrıca modlanmış sürümlere girişmeyin. Ne kadar güvenli oldukları belli değil.

Arkadaşlar elimde HP Pavilion 15-P005st dizüstü bilgisayar bulunmakta. İçinde Windows 8.1 kurulu fakat Windows 10 kullanmak istiyorum, ağır gelir mi?

-Intel Core i5-4210U
-NVIDIA GeForce 840M 2 GB DDR3.
-750 GB HDD 5400 RPM.
-8 GB RAM 1600 MHz.
Kurulur ama pek randıman vereceğini düşünmüyorum çünkü hdd var sistemde ssd olsa o gecikmeyi tolere ederdi bence hiç bulaşmayın.

Evet onlar da tercih edilebilir. Ama bu Windows'lar güvenlik güncelleştirmeleri olsun, diğer güncelleştirmeler olsun bunları alamayabiliyorlar.

Farklı markaların özellikleri aynı olan modellerini kullanıyormuşuz. Ben şu anda aynı özellikleri olan laptopla Windows 10 kullanıyorum ve sadece açılış süresi biraz uzun. Bence Win8.1'de kal.

HDD ile Windows 10 kullanmak biraz zor ama sabırlıysanız kullanılabiliyor. Eğer sabrınız varsa Windows 10, Her şey akıcı olsun diyorsanız Windows 8.1'de kalmanızı tavsiye ediyorum. Ayrıca modlanmış sürümlere girişmeyin. Ne kadar güvenli oldukları belli değil.
Windows 8.1'i her program ve oyun destekliyor mu? Sürücülerimin Windows 8.1'e göre yayımlanmış versiyonlarını bulabilir miyim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı