Temel olarak Intel® Chipset Ürünleri için bu yardımcı program sürümü 10.1.19444.8378 Windows* INF dosyalarını kurulur. Bu dosyaya ihtiyacınız olup olduğunu bulmak için ayrıntılı açıklamaya göz indirin.
özellikler, ürün teknik özellikleri, fiyatlandırma, uyumluluk, tasarım belgeleri, sipariş kodları, spec kodları ve diğer bilgileri içeren hızlı başvuru kılavuzu.
Temel olarak Intel® Chipset Ürünleri için bu yardımcı program sürümü 10.1.19444.8378 Windows* INF dosyalarını kurulur. Bu dosyaya ihtiyacınız olup olduğunu bulmak için ayrıntılı açıklamaya göz indirin.
Olması gerektiği gibi. İşlemci için bir sürücü yok. Intel sistemde sürücü kuruyor muydunuz? Hayır. AMD'de de sürücü yok. İşletim sistemi, işlemcinizi süren yazılımdır.
Onboard GPU falan yazmamış. İşlemciyi sormuş ben de cevapladım. Onboard GPU güncellemek istiyorsa ona da cevap veririz. Evet anlayamadım normal değil mi sence?
Herkes konuyu "... İşlemci nasıl güncellenir?" şeklinde açtığı için işlemci adını yazmak bana gayet açıklayıcı ve normal geliyor. Ayrıca en basitinden kendim chipset veya driver güncellemesini ararken gidip de Vega 7 sürümü yazmıyorum, Ryzen 7 4800H olarak aratıp bulabiliyorum. Aşağıdaki SS'de her şey açık ve net.