Çözüldü i5-4210U nasıl güncellenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rowscay

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartı
Geforce 840M Notebook
İşlemci
Intel® Core™ i5-4210U CPU @ 1.70GHz 2.40GHz
Intel Core i5-4210U CPU 1.70GHz işlemcimi güncellemek istiyorum fakat Intel sayfasında bulunmuyor. Nasıl yapabilirim?

Çözüm
İşlemcinin sürücüsü olmaz. Chipset sürücüsü olur. İşlemcide dahili grafik birimi varsa bunun sürücüsü olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Intel Core i5-4210U CPU 1.70GHz işlemcimi güncellemek istiyorum fakat Intel sayfasında bulunmuyor. Nasıl yapabilirim?

İşlemcinin sürücüsü olmaz. Chipset sürücüsü olur. İşlemcide dahili grafik birimi varsa bunun sürücüsü olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Arkadaş zaten işlemci derken onboard GPU için konuşuyor. Neyi kast ettiğini anlayamadın mı cidden?
Onboard GPU falan yazmamış. İşlemciyi sormuş ben de cevapladım. Onboard GPU güncellemek istiyorsa ona da cevap veririz. Evet anlayamadım normal değil mi sence?

Arkadaş zaten işlemci derken onboard GPU için konuşuyor. Neyi kast ettiğini anlayamadın mı cidden?
@WildCharm siz şu yukarıda alıntıladığım konu sahibinin mesajının neresinden çıkarttınız OnBoard GPU'yu kastettiğini? Cevabınızı çok merak ettim.

@WildCharm siz şu yukarıda alıntıladığım konu sahibinin mesajının neresinden çıkarttınız onboard GPU'yu kastettiğini? Cevabınızı çok merak ettim.

Herkes konuyu "... İşlemci nasıl güncellenir?" şeklinde açtığı için işlemci adını yazmak bana gayet açıklayıcı ve normal geliyor. Ayrıca en basitinden kendim chipset veya driver güncellemesini ararken gidip de Vega 7 sürümü yazmıyorum, Ryzen 7 4800H olarak aratıp bulabiliyorum. Aşağıdaki SS'de her şey açık ve net.

Yeterince açıklayıcı olabildiğimi sanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…