Deniz Ama Deniz Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #1 RAM 6 Ekran kartı R5 m230 İşlemci İ5 4210U Merhaba arkadaşlar Valorant'ta Deatmatch'de sabit 60 FPS alır iken derecesiz ve Spike Hücum girdiğimde 30 FPS'yi zor görüyorum ve FPS düşmesi yiyorum. Bilgili bir arkadaş varsa yardımcı olabilir mi? Oyun oynamak istiyorum Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2023
Merhaba arkadaşlar Valorant'ta Deatmatch'de sabit 60 FPS alır iken derecesiz ve Spike Hücum girdiğimde 30 FPS'yi zor görüyorum ve FPS düşmesi yiyorum. Bilgili bir arkadaş varsa yardımcı olabilir mi? Oyun oynamak istiyorum
skull_crusher Kilopat Katılım 16 Ocak 2017 Mesajlar 452 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #2 Sistem bayağı sınırda zaten.Ekran kartı ayarı ve oyun için grafik ayarı yaparsan 50-60 arasında oynatması lazım ısınmadığı takdirde Artı 0 Eksi
Sistem bayağı sınırda zaten.Ekran kartı ayarı ve oyun için grafik ayarı yaparsan 50-60 arasında oynatması lazım ısınmadığı takdirde
KS KS Deniz Ama Deniz Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #3 skull_crusher dedi: Sistem bayağı sınırda zaten.Ekran kartı ayarı ve oyun için grafik ayarı yaparsan 50-60 arasında oynatması lazım ısınmadığı takdirde Genişletmek için tıkla... Knk maalesef ki biliyorum ama ben deatmatche neden FPS m daha iyi onu anlayamıyorum FPS min dereceli De düşük olması gerekmiyor mu? Artı 0 Eksi
skull_crusher dedi: Sistem bayağı sınırda zaten.Ekran kartı ayarı ve oyun için grafik ayarı yaparsan 50-60 arasında oynatması lazım ısınmadığı takdirde Genişletmek için tıkla... Knk maalesef ki biliyorum ama ben deatmatche neden FPS m daha iyi onu anlayamıyorum FPS min dereceli De düşük olması gerekmiyor mu?
skull_crusher Kilopat Katılım 16 Ocak 2017 Mesajlar 452 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #4 Deniz Ama Deniz dedi: Knk maalesef ki biliyorum ama ben deatmatche neden FPS m daha iyi onu anlayamıyorum FPS min dereceli De düşük olması gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen normal oyunda sis vb bir sürü skill olduğu için düşüyordur.Dmde skill yok Artı 0 Eksi
Deniz Ama Deniz dedi: Knk maalesef ki biliyorum ama ben deatmatche neden FPS m daha iyi onu anlayamıyorum FPS min dereceli De düşük olması gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen normal oyunda sis vb bir sürü skill olduğu için düşüyordur.Dmde skill yok
KS KS Deniz Ama Deniz Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #5 skull_crusher dedi: Muhtemelen normal oyunda sis vb bir sürü skill olduğu için düşüyordur.Dmde skill yok Genişletmek için tıkla... Ya mesela kanka duvara baksam bile düşük ama dışı görmüyorum ki Artı 0 Eksi
skull_crusher dedi: Muhtemelen normal oyunda sis vb bir sürü skill olduğu için düşüyordur.Dmde skill yok Genişletmek için tıkla... Ya mesela kanka duvara baksam bile düşük ama dışı görmüyorum ki