i5-4210U sistem oyun oynatır mı?

Hocam ekran kartı yok cihaz mini PC. Öneriler için teşekkürler ama bir ekleme, değiştirme yapamam içine.

Değiştirme yapamazsan oynaman zor hocam. Intel'in dahili grafik birimi masaüstünü görmekten başka bir işe yaramaz oyun çok zor anca GTA SA GTA Vice City falan.

Değiştirme yapamazsan oynaman zor hocam. Intel'in dahili grafik birimi masaüstünü görmekten başka bir işe yaramaz oyun çok zor anca GTA SA GTA Vice City falan.

GTA 4 ve Max Payne 3 de oynanır, Mafia 2 de.

Sistemin çoğu 2010 AAA'ini oynatabilecek durumda dostum. 2540M ve HD 3000'le o dönemden onlarca oyun oynadım, sen de istediğin sürece rahatlıkla oynarsın.

Şöyle önerilerle dolu 2 farklı listem var. Onlara bakabilirsin.

Sistemin çoğu 2010 AAA'ini oynatabilecek durumda dostum. 2540M ve HD 3000'le o dönemden onlarca oyun oynadım, sen de istediğin sürece rahatlıkla oynarsın.

O oyunlar aklımın ucuna dahi gelmedi. Eyvallah fikir için aklıma gelmediydi.

O dedin oyunları en fazla açar ana menüye kadar gelirsin ama oynamaya gelince oynayamazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
O dediğin oyunlarda en fazla açar ana menüye kadar gelirsin ama oynamaya gelince oynayamazsın.

GTA 4'ü 330 saat oynadım, Max Payne 3'ü 2 kez ve Mafia 2'yi de 3 kez bitirdim. Evet bunların hepsini ana menüde yaptım.

Bilmeden konuşmaya gerek yok, 3 yıl boyunca daha güçsüz sistemlerde onlarca oyun bitirdim. Saydığım oyunların da L.A. Noire harici hepsi güzelce oynanıyordu. Deneyimim ile konuşuyorum, arkadaş da rahatlıkla oynar. Dediğim gibi, 2540M'i geçtim artık N3710 ve HD 405 ile oynuyordum hepsini.

Birincisi şu anda öyle bir PC'ye sahibim. İkincisi ben de bildiğim ve denediğim için söylüyorum ekran kartsız söylüyorum ve sende oynadım diyorsun da neye göre dedin? Ekran kartı var mıydı veya işlemcinin gücü ne kadardı?

Son düzenleyen: Moderatör:

HD 3000 ne demek oluyor? Intel HD 3000 dahili bir ekran kartı, yani cihazın ekran kartı yok. 2540M, güçlü bir işlemci fakat konu sahibininki 4210U.

İşlemciden, yani nesilden yola çıkarsak daha güçlü. Fakat u serisi, tam bir yorumum yok fakat
2540M'den güçsüz olmadığı kesin.

HD 4400 ise, yani 3000'den bir zahmet daha iyi olsun.

Şimdi, haydi yine bir bakalım. 2 yıl boyunca Pentium N3710 ve HD 405'e, yeniden ekran kartı yok, sahip bir cihaz kullandım. GTA 4'ün 250 saatini rahat o cihazda oynamışımdır. Hatta Lcpdfr'ı sayarsan 300'ü çok rahat geçer. Oyun mükemmel çalışmıyordu fakat oynanıyordu ve fazlasıyla da keyif alıyordum.

Neye göre mi oynadım, bilmem. Ne, oynadığıma dair fotoğraf vs. mi istiyorsun?

Mesela, GTA IV Tlad'dan bir görüntü.

Ya da GTA IV'ten.

Aha bak, oyunu ilk oynadığım o özel anı bile buldum.

Ya da Max Payne 3.

Mafia II ise, o Steam'den değil. Peki, şimdi nereden konuştuğumu anladın mı?

Amacım yardımcı olmak her zaman. Sistemini söyle, ona göre bir yorum yapayım. Ki o ayarlarda ise, gördüğün üzere güzelce oynanabiliyor.

Hocam ekran kartı yok cihaz mini PC. Öneriler için teşekkürler ama bir ekleme, değiştirme yapamam içine.

O zaman size basit oyunlar oynatır sadece hocam fazlası olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…