M mühendis52 Kilopat Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 755 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #21 80 derece sanıyordum fakat arada 90 küsürlere çıkıyor bende şaşırdım valla. Silinen üye dedi: Genelde yaptırdığım işlemin halletmesi gerekiyordu. Belki de ömrü bitiyordur çok eski ise değiştirmen gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Bad sector taramasını attım,hdd sağlıklı gözüküyor dostum. Dosya Ekleri afterburner.png 829,6 KB · Görüntüleme: 36 afterburner2.png 808,4 KB · Görüntüleme: 39
80 derece sanıyordum fakat arada 90 küsürlere çıkıyor bende şaşırdım valla. Silinen üye dedi: Genelde yaptırdığım işlemin halletmesi gerekiyordu. Belki de ömrü bitiyordur çok eski ise değiştirmen gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Bad sector taramasını attım,hdd sağlıklı gözüküyor dostum.
Bulut2024 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2019 Mesajlar 1.346 Makaleler 2 Çözümler 5 25 Aralık 2020 #22 Çok tehlikeli. Afterburnerden fan ayarı yapın. Eğer olmuyorsa ekran kartınızın termal macununu yenilemeye çalışın. Kasanızın içini temizleyin.
Çok tehlikeli. Afterburnerden fan ayarı yapın. Eğer olmuyorsa ekran kartınızın termal macununu yenilemeye çalışın. Kasanızın içini temizleyin.
M mühendis52 Kilopat Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 755 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #23 Bulut2024 dedi: Çok tehlikeli. Afterburnerden fan ayarı yapın. Eğer olmuyorsa ekran kartınızın termal macununu yenilemeye çalışın. Kasanızın içini temizleyin. Genişletmek için tıkla... Fan ayarı nasıl yapılıyor?Termal macunu yaklaşık 7-8 ay olmuş.Temizliği kendim yapabilirmiyim? Ayarlar kısmından voltaj kontrolünü aç dedim ama fan kısmı hala kilitli. Son düzenleme: 25 Aralık 2020
Bulut2024 dedi: Çok tehlikeli. Afterburnerden fan ayarı yapın. Eğer olmuyorsa ekran kartınızın termal macununu yenilemeye çalışın. Kasanızın içini temizleyin. Genişletmek için tıkla... Fan ayarı nasıl yapılıyor?Termal macunu yaklaşık 7-8 ay olmuş.Temizliği kendim yapabilirmiyim? Ayarlar kısmından voltaj kontrolünü aç dedim ama fan kısmı hala kilitli.