SoulsMSTR
Decapat
Daha fazla
- RAM
- 2x8 1600 Mhz
- SSD veya HDD modeli
- Samsung SSD Evo 750 250 GB
- Ekran kartı
- Nvidia GT840M
- Anakart
- Markası belirsiz
- İşlemci
- i5 4210U
Bilgisayarıma sıfırdan bir kurulum yapacaktım. Önceden kurulum dosyalarını içine yüklediğim bir USB belleğim var fakat UEFI ile formatladım mı hatırlamıyorum. Taktım USB belleğimi, BIOS menüsünden boot option 1'e koydum, kaydedip çıktım. Kurulum ekranı geldi. Disk biçimlendirme ekranı geldi gereksiz olanları sildim. Ondan sonra geriye iki tane sürücü kaldı. Biri SSD diğeri de 116 MB'lık bir sürücüydü. 116 MB'lık sürücüyü silmeye çalıştım sonra kurulum ekranında CMD'yi açıp Recep Baltaş'ın bu forumda verdiği komutları girdim.
www.technopat.net
Yaptıktan sonra kullandığım SSD'de de sarı renkli yazıyla hata vermeye başladı. Hatayı hatırlamıyorum ama onu seçince "ilerle" butonuna basamıyordum. Sonra bilgisayarı resetlemeyi denedim ardından "checking Media presence" diye bir hatayla karşılaştım. BIOS'a girdiğimde boot option seçenekleri yoktu. Sonra BIOS'ta bir şeyler yaptım boot option seçenekleri geri geldi. Boot option 1'e USB belleğimi koydum bu sefer de başlıktaki hatayı almaya başladım. Şimdi Windows 10 dosyasını indiriyorum, Rufus ile USB belleğime yazdırıcam. Benim anlamadığım konu ilk başta kurulum ekranına geldi fakat şimdi neden başlıktaki hatayı veriyor? Yardımcı olursanız sevinirim elim kolum kilitli oturuyorum. Teşekkürler.
Windows 10 Formatta Ayrılmamış Alan Sorunu
Arkadaşlar yeni 1 TB barracuda HDD aldım ancak kurulum esnasında şöyle garip bi durum ortaya çıkıyor ve format atamıyorum hata veriyor. Sebebi nedir acaba? Bu ayrılmamış 2 tane alan neden var? @Recep Baltaş