Ertuğrul Karademir Hectopat Katılım 1 Mart 2015 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2015 #1 Arkadaşlar GTA V siparişi verdim, sistemim GTA V'i kaldırır mı? İşlemci: Intel i5-4210U CPU 1,70 GHz Boost ile 2.4 GHz RAM: 8 GB Ekran Kartı: NVIDIA 840M Windows 8.1 Bir başka sorum ise; DVD şeklinde alacağım. Önce oyunu yükleyip sonra mı Social Club'tan aktive edeceğim keyi? Nasıl yapacağım, anlatabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2015
Arkadaşlar GTA V siparişi verdim, sistemim GTA V'i kaldırır mı? İşlemci: Intel i5-4210U CPU 1,70 GHz Boost ile 2.4 GHz RAM: 8 GB Ekran Kartı: NVIDIA 840M Windows 8.1 Bir başka sorum ise; DVD şeklinde alacağım. Önce oyunu yükleyip sonra mı Social Club'tan aktive edeceğim keyi? Nasıl yapacağım, anlatabilir misiniz?
denylord Megapat Katılım 11 Mart 2015 Mesajlar 965 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2015 #2 Sistemininiz, GTA V sistem gereksinimlerini karşılıyor. Şuanlık kimse net birşey diyemez ama medium ve üstü akıcı bir şekilde oynayacağınız kesin. Şu video size yardımcı olacaktır; (Eğer bir sorun çıkarsa konu açın, yardımcı olurlar) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sistemininiz, GTA V sistem gereksinimlerini karşılıyor. Şuanlık kimse net birşey diyemez ama medium ve üstü akıcı bir şekilde oynayacağınız kesin. Şu video size yardımcı olacaktır; (Eğer bir sorun çıkarsa konu açın, yardımcı olurlar) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
R Royals Hectopat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2015 #3 Kardeş ekran kartin düşük-orta seviye arasinda ben akıcı bi sekilde ounatacagini sanmiyorum