GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.745 Makaleler 5 Çözümler 38 23 Ocak 2020 #21 Baki okur dedi: Oyun şuan için orijinal değil ilerki zamanlarda online için alacağım ve laptopun ısı değerleri normal gözüküyor cpu kullanımı %60 larda felan zaten genellikle araba sürerken oluyor onun dışında takılmalar söz konusu değil. Genişletmek için tıkla... Sorun belli oyun orjinal değil lütfen orjinal oyun yükleyin sorununuz düzelecektir korsana destek vermiyoruz.
Baki okur dedi: Oyun şuan için orijinal değil ilerki zamanlarda online için alacağım ve laptopun ısı değerleri normal gözüküyor cpu kullanımı %60 larda felan zaten genellikle araba sürerken oluyor onun dışında takılmalar söz konusu değil. Genişletmek için tıkla... Sorun belli oyun orjinal değil lütfen orjinal oyun yükleyin sorununuz düzelecektir korsana destek vermiyoruz.
Arleigh Burke Hectopat Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 978 Çözümler 1 Yer IBM 5150 23 Ocak 2020 #22 The Anorak dedi: 840M ile 1080p HIGH ayarlarda oynuyorsun öyle mi ? Kaç Fps ile 20-24 arası mı ? Genişletmek için tıkla... 30 FPS aldığım oluyor dostum. Oynuyor muyum oynuyorum. Ayrıca ben senin arkadaşın değilim. Sen değil siz diyeceksin.
The Anorak dedi: 840M ile 1080p HIGH ayarlarda oynuyorsun öyle mi ? Kaç Fps ile 20-24 arası mı ? Genişletmek için tıkla... 30 FPS aldığım oluyor dostum. Oynuyor muyum oynuyorum. Ayrıca ben senin arkadaşın değilim. Sen değil siz diyeceksin.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 23 Ocak 2020 #23 Arleigh Burke dedi: 30 FPS aldığım oluyor dostum. Oynuyor muyum oynuyorum. Ayrıca ben senin arkadaşın değilim. Sen değil siz diyeceksin. Genişletmek için tıkla... Saygı kazanılan bir değerdir. Lütfen alçalmayalım.
Arleigh Burke dedi: 30 FPS aldığım oluyor dostum. Oynuyor muyum oynuyorum. Ayrıca ben senin arkadaşın değilim. Sen değil siz diyeceksin. Genişletmek için tıkla... Saygı kazanılan bir değerdir. Lütfen alçalmayalım.
Arleigh Burke Hectopat Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 978 Çözümler 1 Yer IBM 5150 23 Ocak 2020 #24 The Anorak dedi: Saygı kazanılan bir değerdir. Lütfen alçalmayalım. Genişletmek için tıkla... Tanımadığımız insanlara siz diye hitap ederiz. Kural böyledir.
The Anorak dedi: Saygı kazanılan bir değerdir. Lütfen alçalmayalım. Genişletmek için tıkla... Tanımadığımız insanlara siz diye hitap ederiz. Kural böyledir.