Doğan Aslan Hectopat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2016 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi BF4'ü medium ayarlarda falan oynayabilir miyim ? Multiplayer için alacağım oyunu. Biraz gezindim ve bir konuda bu özellkilerin ve 6 gb RAM'li laptop'un high ayarlarda oynattığını söylemiş bir arkadaş o yüzden cevabımı aldım.
Başlıkta da belirttiğim gibi BF4'ü medium ayarlarda falan oynayabilir miyim ? Multiplayer için alacağım oyunu. Biraz gezindim ve bir konuda bu özellkilerin ve 6 gb RAM'li laptop'un high ayarlarda oynattığını söylemiş bir arkadaş o yüzden cevabımı aldım.
Sucre_ Hectopat Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2016 #2 35-45 FPS arası alırsın.
Deniz G. Hectopat Katılım 8 Mart 2016 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2016 #3 Doğan Aslan dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi BF4'ü medium ayarlarda falan oynayabilir miyim ? Multiplayer için alacağım oyunu. Biraz gezindim ve bir konuda bu özellkilerin ve 6 gb RAM'li laptop'un high ayarlarda oynattığını söylemiş bir arkadaş o yüzden cevabımı aldım. Genişletmek için tıkla... AA kapalı geri kalan ayarlar high +35 fps fakat oyun çok akıcı olmuyor.
Doğan Aslan dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi BF4'ü medium ayarlarda falan oynayabilir miyim ? Multiplayer için alacağım oyunu. Biraz gezindim ve bir konuda bu özellkilerin ve 6 gb RAM'li laptop'un high ayarlarda oynattığını söylemiş bir arkadaş o yüzden cevabımı aldım. Genişletmek için tıkla... AA kapalı geri kalan ayarlar high +35 fps fakat oyun çok akıcı olmuyor.