i5 4210U Warzone kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

Kiratovic

Hectopat
Yer
Ataşehir - İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Industrial Engineer @FarkLabs
i5 4210U.
16 GB RAM.
840M GeForce.
500GB SSD Evo840.

Arkadaşlar Warzone düşük çözünürlükte kaldırır mı sizce böyle bir bilgisayar? Oynatır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
i5 4210U.
16 GB RAM.
840M GeForce.
500GB SSD Evo840.

Arkadaşlar Warzone düşük çözünürlükte kaldırır mı sizce böyle bir bilgisayar? Oynatır mı?
2 Çekirdekli bir işlemci oyunlar için fazlasıyla kötü öyle bir işlemciyle oynarsan Minecraft tarzı oyunlar oynarsın ya da 2007-2010 arası çıkan oyunları oynarsın ekran kartı olarak'ta olmaz yani kaldırmaz.

GTA 5, Witcher 3, R6 Siege gibi oyunları 60 FPS oynatan bir işlemci o kadarda leş değildir diye tahmin ediyorum :d
Onları Ram sayesinde ve ekran kartın sayesinde oynatıyorsun inan bana 60 Fps alsan bile işlemci %90-%100 olarak çalışacak ve güçlü yeterli bir işlemci %60'larda dolanır kendi tecrübemden biliyorum işlemcinin zorlanarak açıyor o oyunları fazla ısınır zarar verir ve Warzone hem işlemciye hemde ekran kartına hayvan gibi yüklenir oyunda çok fazla kaynak varda o yüzden bana ders öğretmeye çalışırmış gibi yazma bilgim var demekki ya da tecrübem var ;) bir oyun oynarken zorlandığı için ısınır ve zarar verir işlemcim ve ekran kartımı yaktım eskiden seninki Laptop, Laptoplarda risk çok daha yüksek.

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı