i5-4210U Yazılım Öğrencisi İçin Yeterli Mı ?

soruvar

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba kullanmış olduğum laptopta i5-4210U 4 GB ram var. Rami 8 GB, HDD i SSD ile değişim yapsam. Autocad, Visual Studio, C# gibi her türlü yazılım programları ve dillerini kasmadan kullanabilir miyim ? Yardımcı olur musunuz ? En az 3-4 yıl kodlama yönünden rahat etmek istiyorum.

Ben de 4210U lu laptopumu sattım bir süre önce yanlış hatırlamıyorsam 3 boyutlu çizimlerde çizim büyüdükçe kasıyordu. Yanlış bilgi vermek istemem okulun dandik pc lerinde solid düzgün çalışıyorsa sanırım 2 core 15watt dandik bir işlemci de düzgün çalışabilir ama çalışamayadabilir bilemiyorum.

Ben de 4210U lu laptopumu sattım bir süre önce yanlış hatırlamıyorsam 3 boyutlu çizimlerde çizim büyüdükçe kasıyordu. Yanlış bilgi vermek istemem okulun dandik pc lerinde solid düzgün çalışıyorsa sanırım 2 core 15watt dandik bir işlemci de düzgün çalışabilir ama çalışamayadabilir bilemiyorum.
Kodlama ile uğraştınız mı ?
Laptop modeli Dell İnspiron 15 3542

Kodlama ile uğraştınız mı ?
Laptop modeli Dell İnspiron 15 3542
Hiçbir sıkıntı olmaz.
Linux kurmanı tavsiye ederim sadece kodalama ile uğraşıcaksan ama windows'ta lazım dersen dualboot yapabilirsin.
MacBook Air Intel Core i5 5350U'de bile neler yapıyorlar.
Aynı zamanda ne yapacağına bağlı hangi dille uğraşıcaksın web üzerine uğraşmanı tavsiye ederim php? mysql

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı