forsetii Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 169 30 Temmuz 2021 #1 i5 4288u. NVIDIA GeForce 920 MX 2 GB. 8 GB RAM. GTA 5 de ortalama kaç FPS olur? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2021
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 30 Temmuz 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videodaki sistemde i5 7200U var ve aynı karta sahipsiniz 50FPS alıyor ve raminizi çift kanal 16 yaparsınız FPS'de bir miktar değişiklik olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videodaki sistemde i5 7200U var ve aynı karta sahipsiniz 50FPS alıyor ve raminizi çift kanal 16 yaparsınız FPS'de bir miktar değişiklik olabilir.
Dc021x Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 434 Çözümler 5 30 Temmuz 2021 #3 forsetii dedi: i5 4288u. NVIDIA GeForce 920 MX 2 GB. 8 GB RAM. GTA 5 de ortalama kaç FPS olur? Genişletmek için tıkla... Ben daha düşük bir sistemde 1366x768 düşük orta ayarlar karışık 30 FPS oynayabiliyordum. Sizin daha fazla olacaktır diye düşünüyorum. Pek bilgim yok, fakat oynayabileceğinize eminim.
forsetii dedi: i5 4288u. NVIDIA GeForce 920 MX 2 GB. 8 GB RAM. GTA 5 de ortalama kaç FPS olur? Genişletmek için tıkla... Ben daha düşük bir sistemde 1366x768 düşük orta ayarlar karışık 30 FPS oynayabiliyordum. Sizin daha fazla olacaktır diye düşünüyorum. Pek bilgim yok, fakat oynayabileceğinize eminim.
forsetii Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 169 30 Temmuz 2021 #4 ReznooW dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videodaki sistemde i5 7200U var ve aynı karta sahipsiniz 50FPS alıyor ve raminizi çift kanal 16 yaparsınız FPS'de bir miktar değişiklik olabilir. Genişletmek için tıkla... En fazla 8 i destekliyor diye biliyorum , zaten tek kanal var bilgisayarımda , yani 16 yapmam mümkün değil hocam forsetii dedi: En fazla 8 i destekliyor diye biliyorum , zaten tek kanal var bilgisayarımda , yani 16 yapmam mümkün değil hocam Genişletmek için tıkla... Ve zaten çok yüksek fps beklentilerim yok hocam, gta online ı kasmadan oynatması yeterli. Son düzenleme: 30 Temmuz 2021
ReznooW dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videodaki sistemde i5 7200U var ve aynı karta sahipsiniz 50FPS alıyor ve raminizi çift kanal 16 yaparsınız FPS'de bir miktar değişiklik olabilir. Genişletmek için tıkla... En fazla 8 i destekliyor diye biliyorum , zaten tek kanal var bilgisayarımda , yani 16 yapmam mümkün değil hocam forsetii dedi: En fazla 8 i destekliyor diye biliyorum , zaten tek kanal var bilgisayarımda , yani 16 yapmam mümkün değil hocam Genişletmek için tıkla... Ve zaten çok yüksek fps beklentilerim yok hocam, gta online ı kasmadan oynatması yeterli.
hypnoseum Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 5800X (8 CORE) | ASUS RTX 3070 8GB | 16GB RAM | 1TB HAFIZA Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2021 #5 bendede aynı sistem var fps yi bilmiyorum ama hiç kasmıyo