Kekimi kedi 7 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #1 Öncelikle merhaba, ben laptoptan CS:GO oynamak istiyorum ama yüklediğimde oyun çok kasıyor ne yaptıysam olmadı laptopun sistem özelliklerini aşağıya bırakacağım lütfen bir öneri veya çözüm verin. İşlemci. Intel Core i5-4300M 2 X 2.6 - 3.3 GHz, Haswell. Grafik kartı. AMD Radeon HD 8690M - 2048 MB, çekirdek: 775 MHz, atiumdag 12.105. 0. 0 / Windows 10 64, enduro / Intel HD Graphics 4600. Bellek. 8 GB. SSD. 120GB. Depolama. 36 GB boş alan.
Öncelikle merhaba, ben laptoptan CS:GO oynamak istiyorum ama yüklediğimde oyun çok kasıyor ne yaptıysam olmadı laptopun sistem özelliklerini aşağıya bırakacağım lütfen bir öneri veya çözüm verin. İşlemci. Intel Core i5-4300M 2 X 2.6 - 3.3 GHz, Haswell. Grafik kartı. AMD Radeon HD 8690M - 2048 MB, çekirdek: 775 MHz, atiumdag 12.105. 0. 0 / Windows 10 64, enduro / Intel HD Graphics 4600. Bellek. 8 GB. SSD. 120GB. Depolama. 36 GB boş alan.
DimensionX Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 343 24 Ağustos 2021 #2 Acaba dahili emran kartınımı kullanıyor bir kpntrol edin eğer System deyse OptiFine'a falan alın.
Kekimi kedi 7 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #3 Ben pek anlamıyorum sistem konularından ne yapacağımı anlatabiliri misiniz? @ DimensionX dedi: Acaba dahili emran kartınımı kullanıyor bir kpntrol edin eğer System deyse OptiFine'a falan alın. Genişletmek için tıkla... Ben pek anlamıyorum sistem konularından ne yapacağımı anlatabiliri misiniz?
Ben pek anlamıyorum sistem konularından ne yapacağımı anlatabiliri misiniz? @ DimensionX dedi: Acaba dahili emran kartınımı kullanıyor bir kpntrol edin eğer System deyse OptiFine'a falan alın. Genişletmek için tıkla... Ben pek anlamıyorum sistem konularından ne yapacağımı anlatabiliri misiniz?
DimensionX Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 343 24 Ağustos 2021 #4 Kekimi kedi 7 dedi: Ben pek anlamıyorum sistem konularından ne yapacağımı anlatabiliri misiniz? @ Ben pek anlamıyorum sistem konularından ne yapacağımı anlatabiliri misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayarlar CS'nin ayarlarından bahsediyorum video orada vardır zaten pek CS oynayan biri değilimdir System OpenGL falan vardır onu OpenGL yapın.
Kekimi kedi 7 dedi: Ben pek anlamıyorum sistem konularından ne yapacağımı anlatabiliri misiniz? @ Ben pek anlamıyorum sistem konularından ne yapacağımı anlatabiliri misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayarlar CS'nin ayarlarından bahsediyorum video orada vardır zaten pek CS oynayan biri değilimdir System OpenGL falan vardır onu OpenGL yapın.
Kekimi kedi 7 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #5 DimensionX dedi: Ayarlar CS'nin ayarlarından bahsediyorum video orada vardır zaten pek CS oynayan biri değilimdir System OpenGL falan vardır onu OpenGL yapın. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeceğim olursa yazarım teşekkürler.
DimensionX dedi: Ayarlar CS'nin ayarlarından bahsediyorum video orada vardır zaten pek CS oynayan biri değilimdir System OpenGL falan vardır onu OpenGL yapın. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeceğim olursa yazarım teşekkürler.
M.Batın Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 383 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör 24 Ağustos 2021 #6 Sağ tıklayıp değiştirilebilir grafikleri değiştire basın. Oradan cs go yu yüksek performansa alın.