i5 4300M laptop Windows 11 kaldırır mı?

Aposite

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5-4300M 2.60 Ghz
HD Graphics 4600
Western Digital 240 GB Green WDS240G2G0A 2.5" SATA 3.0 SSD
8 GB Ram
Meslek
Öğrenci
İşlemci: Intel(R) Core(tm) i5-4300M CPU @ 2.60GHz, 2601 MHz, 2 çekirdek, 4 mantıksal işlemci
Ekran kartı: Intel HD Graphics 4600
RAM: 4+4 8 GB RAM

Depolama: SATA SSD yukarıdaki görsel testi.

Bu sisteme Windows 11 kurma gayem yok merakımdan soruyorum sizce bu sisteme Windows 11 kurulur mu?

Performans düşüşü yaşarsın kurma.

O sistemle Windows 10 kullanmaya devam edin. O sisteme Windows 11'i By-pass yöntemi ile kursan da stabil çalışmayacak büyük ihtimalle.

Windows 11'i sadece E-Core P-Core CPU bulunduran sistemlere ve yeni nesil sistemlere öneriyorum. Bunlarda stabil çalışıyor genellikle.

Bypass ile kurulur. Ama bilgisayarından "yabancı değilim ağğ" diye ses gelirse şaşırma. Ayrıca desteklese bile kurma. Windows 11 patladı çünkü. Ve hala düzeltmediler.

Peki yüksek sistemler için Windows 11 önerir misiniz?

Öneride bulunan bulunmayan herkese teşekkür ederim Windows 11 tam sürümü çıkana kadar Windows 10'dan devam edeceğim.

Öneride bulunan bulunmayan herkese teşekkür ederim Windows 11 tam sürümü çıkana kadar Windows 10'dan devam edeceğim.

Windows 11 tam sürüm çıktı zaten. Bak dostum: Windows XP harikaydı, Vista berbattı. 7 harikaydı, 8 berbattı. 10 harikaydı, şimdi 11'deyiz.

Windows 11 tam sürüm çıktı zaten. Bak dostum: Windows XP harikaydı, Vista berbattı. 7 harikaydı, 8 berbattı. 10 harikaydı, şimdi 11'deyiz.

Ben daha tam sürümü çıkmadı sanıyordum. O yüzden daha ılıman yaklaşıyordum tam sürümü çıkınca Windows 10 gibi olur diye düşünmüştüm normalde zaten Windows 10'dan memnunum performansı çok iyi ama Windows 11 performansının düşük olmasının sebebini tam sürümü olmamasıya ilişkilendiriyordum. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler beni de aydınlatmış oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…