wein Centipat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #1 Selamlar. Öncelikle bir sistemim var: 1050 Ti i5-4300M 8 GB RAM Anakart Intel H81C BIOS ekranında OC yapmak için bir bölüm bulamadım tamamen ama OC yapmak için sistemim olumlu olduğunu araştırınca öğrendim. Yardımcı olma şansınız var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2020
Selamlar. Öncelikle bir sistemim var: 1050 Ti i5-4300M 8 GB RAM Anakart Intel H81C BIOS ekranında OC yapmak için bir bölüm bulamadım tamamen ama OC yapmak için sistemim olumlu olduğunu araştırınca öğrendim. Yardımcı olma şansınız var mı?
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 30 Kasım 2020 #2 O işlemciye OC yapamazsınız fakat BCLK veya BFB ile hızını artirabilirsiniz ama önermiyorum.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #3 GreatestOfAlltimes dedi: O işlemciye OC yapamazsınız fakat BCLK veya BFB ile hızını artirabilirsiniz ama önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl, ne gibi sıkıntıları olur? Yapsam iyi olur benim için.
GreatestOfAlltimes dedi: O işlemciye OC yapamazsınız fakat BCLK veya BFB ile hızını artirabilirsiniz ama önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl, ne gibi sıkıntıları olur? Yapsam iyi olur benim için.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.278 Makaleler 3 Çözümler 197 30 Kasım 2020 #4 I5 4300M'in çarpan kilidi açık bir işlemci olduğunu sanmıyorum.
wein Centipat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #5 GreatestOfAlltimes dedi: O işlemciye OC yapamazsınız fakat BCLK veya BFB ile hızını artirabilirsiniz ama önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir sıkıntı olur ?
GreatestOfAlltimes dedi: O işlemciye OC yapamazsınız fakat BCLK veya BFB ile hızını artirabilirsiniz ama önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir sıkıntı olur ?
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 30 Kasım 2020 #6 mburaktekin dedi: Nasıl, ne gibi sıkıntıları olur? Yapsam iyi olur benim için. Genişletmek için tıkla... BFB daha fazla güç tüketir ve ısınır, BCLK ise anakarttaki tüm donanımlara etki ediyor diye biliyorum.
mburaktekin dedi: Nasıl, ne gibi sıkıntıları olur? Yapsam iyi olur benim için. Genişletmek için tıkla... BFB daha fazla güç tüketir ve ısınır, BCLK ise anakarttaki tüm donanımlara etki ediyor diye biliyorum.
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #7 ThrottleStop ile Turbo Max frekans ile yarı-OC yaparsınız ama çok tehlikeli.Performans arttırsa bile çok ısınır.
ThrottleStop ile Turbo Max frekans ile yarı-OC yaparsınız ama çok tehlikeli.Performans arttırsa bile çok ısınır.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 30 Kasım 2020 #8 wein dedi: Nasıl bir sıkıntı olur? Genişletmek için tıkla... Darboğazdan daha iyi büyük bir sorun olur.
wein dedi: Nasıl bir sıkıntı olur? Genişletmek için tıkla... Darboğazdan daha iyi büyük bir sorun olur.
wein Centipat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #9 GreatestOfAlltimes dedi: BFB daha fazla güç tüketir ve ısınır, BCLK ise anakarttaki tüm donanımlara etki ediyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Isı sıkıntım yok yapıp deneyeceğim geri dönüşü yazacağım. 246941 dedi: Darboğazdan daha iyi büyük bir sorun olur. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani tam anlayamadım biraz daha açar mısın? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2020
GreatestOfAlltimes dedi: BFB daha fazla güç tüketir ve ısınır, BCLK ise anakarttaki tüm donanımlara etki ediyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Isı sıkıntım yok yapıp deneyeceğim geri dönüşü yazacağım. 246941 dedi: Darboğazdan daha iyi büyük bir sorun olur. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani tam anlayamadım biraz daha açar mısın?
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #10 GreatestOfAlltimes dedi: BFB daha fazla güç tüketir ve ısınır, BCLK ise anakarttaki tüm donanımlara etki ediyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Güç tüketmesi umrumda değil 500W PSU'nun yarısını kullanıyorumdur. Isınma da problem değil işlemci fanı %30'da çalışıyor oyundayken.
GreatestOfAlltimes dedi: BFB daha fazla güç tüketir ve ısınır, BCLK ise anakarttaki tüm donanımlara etki ediyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Güç tüketmesi umrumda değil 500W PSU'nun yarısını kullanıyorumdur. Isınma da problem değil işlemci fanı %30'da çalışıyor oyundayken.