wein Centipat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #21 mburaktekin dedi: Güç seçeneklerinden yüksek performans seçili mi? Laptopu şarja takın ve şarjda oynayın. Genişletmek için tıkla... Laptop değil masaüstü bütün güç seçenekleri yüksekte.
mburaktekin dedi: Güç seçeneklerinden yüksek performans seçili mi? Laptopu şarja takın ve şarjda oynayın. Genişletmek için tıkla... Laptop değil masaüstü bütün güç seçenekleri yüksekte.
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #22 ThrottleStop 9.7.3 Download ThrottleStop is a small application designed to monitor for and correct the three main types of CPU throttling that are being used on many lapto www.techpowerup.com
ThrottleStop 9.7.3 Download ThrottleStop is a small application designed to monitor for and correct the three main types of CPU throttling that are being used on many lapto www.techpowerup.com
wein Centipat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #23 nevtugardic dedi: ThrottleStop 9.7.3 Download ThrottleStop is a small application designed to monitor for and correct the three main types of CPU throttling that are being used on many lapto www.techpowerup.com Genişletmek için tıkla... Yükledim ama Max frekansa getirme kısmını bulamadım tam olarak nerede.
nevtugardic dedi: ThrottleStop 9.7.3 Download ThrottleStop is a small application designed to monitor for and correct the three main types of CPU throttling that are being used on many lapto www.techpowerup.com Genişletmek için tıkla... Yükledim ama Max frekansa getirme kısmını bulamadım tam olarak nerede.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #24 nevtugardic dedi: ThrottleStop 9.7.3 Download ThrottleStop is a small application designed to monitor for and correct the three main types of CPU throttling that are being used on many lapto www.techpowerup.com Genişletmek için tıkla... 0.2 gHz için değer mi? :/
nevtugardic dedi: ThrottleStop 9.7.3 Download ThrottleStop is a small application designed to monitor for and correct the three main types of CPU throttling that are being used on many lapto www.techpowerup.com Genişletmek için tıkla... 0.2 gHz için değer mi? :/
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #25 wein dedi: Yükledim ama Max frekansa getirme kısmını bulamadım tam olarak nerede. Genişletmek için tıkla... Hocam SS atar mısınız? Bakayım. mburaktekin dedi: 0.2 gHz için değer mi? :/ Genişletmek için tıkla... Belki değebilir.
wein dedi: Yükledim ama Max frekansa getirme kısmını bulamadım tam olarak nerede. Genişletmek için tıkla... Hocam SS atar mısınız? Bakayım. mburaktekin dedi: 0.2 gHz için değer mi? :/ Genişletmek için tıkla... Belki değebilir.
wein Centipat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #26 nevtugardic dedi: Hocam SS atar mısınız? Bakayım. Belki değebilir. Genişletmek için tıkla...
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #27 wein dedi: Eki Görüntüle 757241 Genişletmek için tıkla... Set multiplayer'dan ayarlayacaksınız 33 demek BIOS'daki gibi 3.3GHz demek. Max frekans ayarlayıp kutucuğu işaretleyin.
wein dedi: Eki Görüntüle 757241 Genişletmek için tıkla... Set multiplayer'dan ayarlayacaksınız 33 demek BIOS'daki gibi 3.3GHz demek. Max frekans ayarlayıp kutucuğu işaretleyin.
wein Centipat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #28 nevtugardic dedi: Set multiplayer'dan ayarlayacaksınız 33 demek BIOS'daki gibi 3.3GHz demek. Max frekans ayarlayıp kutucuğu işaretleyin. Genişletmek için tıkla... Set multiplayera tıkladım daha yükseğe çıkmıyor 33'te kaldı.
nevtugardic dedi: Set multiplayer'dan ayarlayacaksınız 33 demek BIOS'daki gibi 3.3GHz demek. Max frekans ayarlayıp kutucuğu işaretleyin. Genişletmek için tıkla... Set multiplayera tıkladım daha yükseğe çıkmıyor 33'te kaldı.
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #29 wein dedi: Set multiplayera tıkladım daha yükseğe çıkmıyor 33'te kaldı. Genişletmek için tıkla... İşlemci Turbo ne kadar sizin?
wein dedi: Set multiplayera tıkladım daha yükseğe çıkmıyor 33'te kaldı. Genişletmek için tıkla... İşlemci Turbo ne kadar sizin?
wein Centipat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #30 nevtugardic dedi: İşlemci Turbo ne kadar sizin? Genişletmek için tıkla... Dostum bu işlerde cahilim nereden bakılıyor tam olarak bilmiyorum.
nevtugardic dedi: İşlemci Turbo ne kadar sizin? Genişletmek için tıkla... Dostum bu işlerde cahilim nereden bakılıyor tam olarak bilmiyorum.