i5 4440 Sistem H1Z1 Kasma Sorunu

salih0935

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. H1Z1 almıştım. Aldığım zaman rahatlıkla oynayabiliyordum ve hiç kasmıyordu ama aldığım günden 1-2 ay sonra gelen güncelleme sayesinde oyunum kasmaya başladı. En düşük ayarlarda 9-10, en yüksek ayarlarda da 9-10 FPS alıyorum ve ayladır bunun sebebini arıyorum daha önce de konular açtım fakat sorunum çözülmedi. Yardım edebilirseniz sevinirim. (Driverlarım güncel.)

Sistemim:

İşlemci:Intel Core İ5-4440 3.10 GHz
RAM:8 GB
İşletim Sistemi:Windows 7 64 bit
Ekran Kartı:AMD Radeon R7 200 series

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI AfterBurner ile değerlere bakıp bize ScreenShot paylaşın.

Yabancı bir sayfada useroption.ini dosyasının içindeki değerleri şu şekilde yaptığında battle royal modunda daha yüksek fps alacağını söylenmiş:
[Rendering]
EffectsQuality=2
TextureQuality=2
ShadowQuality=0
FloraQuality=0
RenderDistance=1600.000000
Gamma=0.000000
MaximumFPS=900
UseLod0a=0
Smoothing=0
ModelQuality=3
FogShadowsEnable=0
AO=0
VerticalFOV=70
LightingQuality=0
VSync=0
ParticleLOD=1

Bunu paylaşan kişi kendi pixel quality ayarının 1.0 olduğunu söylemiş. Fakat bu fps değerlerinin survival modunda farklı olduğunu söylüyorlar. Bu ayarları yapıp battle royal modda deneyebilirsin. Ayrıca oyunun CPU'yu adeta içtiğinden de bahsetmişler Oyunu oynarken arka planda başka bir program açık olmamasına dikkat et.

Ekleme: Ekran kartına r7 200 series yazmışsın. 240 mı 260 mı 250x mi ney tam olarak ekran kartı modelin belirtirsen daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…