i5 4440 Sistem uyumu

Anar2000

Hectopat
Yer
Baku, Azerbaijan
Sizce bu sistem nasıl ve bir biri ile uyumlumu? Bide power supplies yetermi?
1 ANA KART:Asus h87 plus
2 EKRAN KARTI:Asus geforce gtx 760
3 DEPOLAMA:1 tb caviar black hard disk
Sandisk standart sata 3.0 SSD
4 RAM:8gb(2*4) corsair vengeance
5 Kasa:Zalman z11 plus black
6 SOYUDUCU:Hyper 212 evo
7 ISLEMCI:Intel core i5 4440
8 POWER SUPPLIES:Thermaltake SPS-630M
Bide arkadaşlar rica ediyorum kendinizden sistem yazmayın. Amd sistem falan istemiyorum.

Anakart çok fazla olmuş. Bu hazırladığınız sistem sanırsam 2200TL tutmuyor. Daha fazla ediyor. Daha uygun bir sistem hazırlanabilir.

Abi ssd 2000-2200 bütçeye ile birlikde deyil ssd olmadan. Ana kart nasıl ola bilir mesala.

SSD'yi tercihinize göre daha sonra alabilirsiniz. İşlemcin "K" çarpanlı yani overclock yapılmayacağı için anakart'a 250 liradan fazla para vermek israftır. Çünkü Overclock yapamazsın. Onun yerine ekonomik ve bütçene uygun bir anakart seçebilirsin. Sistem toplamamızı istememişsin fakat ben seveceğin bir sistem oluşturabilirim senin için.

Ben bu bütçeye AMD bir işlemci yakışacağını düşünüyorum. Oyun-Program dediğinizde i5-4440 ile FX-8350 başa baştır fakat FX-8350 overclock yapılabilir. Bu yüzden daha mantıklı olur.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı