i5 4440 sistem Windows 8.1 kaldırır mı?

Bana şöyle 2015'lerin sisteminden hediye et vallahi kuracağım bak.

Hocam bu sistemin birazcık daha düşüğünde çok rahat çalışıyordu Windows 10 ama SSD olmadığı için 15 dakika da kapanıp 10 dakika da açılıyordu. Google'a girmem 10 yıl sürüyordu.

Hocam eğer arkadaşda HDD varsa (ki büyük ihtimal HDD var.) Windows 10'u neden kurup kendine işkence etsin.
Hocam yakın zamanda kullandım açılış süremde hiç değişiklik olmadı, programlar yavaşlamadı tek değişiklik (o da sanırım) 100MBdaha RAM yedi.
Kaldırıyor ne işkencesi?
Edit: açılış süresi 8 saniyeydi.

Hocam yakın zamanda kullandım açılış süremde hiç değişiklik olmadı, programlar yavaşlamadı tek değişiklik (o da sanırım) 100 MB daha RAM yedi.
Kaldırıyor ne işkencesi?

Hocam daha 2-3 ay önce kullandım, Win 8.1 ile arada büyük fark var(Win 10 daha iyi). Sistemin açılış hızı ve kapanış hızı çok çok fazla. Açıldıktan sonra sağ tık yapmak için bile 5 dakika bekliyordum. Win 7'den Win 10'a geçmiştim ben kuzenimde beni kıskanıp geçmişti onda da HDD vardı ve o kadar çok ağır çalışıyordu ki sistem onda (bizzat kendim gördüm) gitti yeni PC toplattı sinirden.

SSD olunca çok rahat çalışıyor orası ayrı.

Hocam demek ki HDDde bir sorun var.
Akıllı tahta bile (i3 2330u idi sanırım) 1dakikaya kendine geliyor.

Hocam demek ki HDD'de bir sorun var.
Akıllı tahta bile (i3 2330u idi sanırım) 1dakikaya kendine geliyor.

Hocam dediğim gibi bu sorunu yaşayan tek ben değilim kuzenimde yaşadı.
Win 8.1 de sistemim çok rahat çalışıyor şu an. Genellikle zaten HDD kullananlara Win 8.1 öneriliyor. Win 10 sadece açılış kapanış hızı ile değil çoğu şeyi ile HDD de ağır çalışıyor.(ekleme yapayım Windows 10 da çok güzeldi ya. Daha kullanışlıydı bir özlemedim değil ama SSD alıncaya kadar kullanamam )

8.1 rahat çalışır 10 da deneyebilirsiniz.
Belli oluyor

Hocam demek ki hepinizin disklerde sorun var .
Benim gördüğüm adam gibi başlat menüsü düzgün hiç bir 10 kasmıyor.
1/2 gün indexlemelerin ve dizinin tamamlanmasını bekleseydiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…