pcci44 Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 432 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #11 Ekran kartını aldıktan sonra format atıp 1050 Ti driverlarını kurdunuz mu?
A Aresul2 Hectopat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #12 Driverları güncelleyin, kasayı temizleyip termal macununu yenileyin, ram eklemesi yapabiliyorsanız yapın. Sorun çözülecektir.
Driverları güncelleyin, kasayı temizleyip termal macununu yenileyin, ram eklemesi yapabiliyorsanız yapın. Sorun çözülecektir.
Muhammed A Centipat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #13 pcci44 dedi: Ekran kartını aldıktan sonra format atıp 1050 Ti driverlarını kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Evet Aresul2 dedi: Driverları güncelleyin, kasayı temizleyip termal macununu yenileyin, ram eklemesi yapabiliyorsanız yapın. Sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Driverlar güncel BeTas dedi: Ekran kartının VRAM'i kaç? Genişletmek için tıkla... 4Gb
pcci44 dedi: Ekran kartını aldıktan sonra format atıp 1050 Ti driverlarını kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Evet Aresul2 dedi: Driverları güncelleyin, kasayı temizleyip termal macununu yenileyin, ram eklemesi yapabiliyorsanız yapın. Sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Driverlar güncel BeTas dedi: Ekran kartının VRAM'i kaç? Genişletmek için tıkla... 4Gb
A Aresul2 Hectopat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #14 Muhammed A dedi: Evet Driverlar güncel 4Gb Genişletmek için tıkla... Kasayı temizleyip termal macun yenilemesi yaptınız mı? Ayrıca hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Korsan mı orijinal mi?
Muhammed A dedi: Evet Driverlar güncel 4Gb Genişletmek için tıkla... Kasayı temizleyip termal macun yenilemesi yaptınız mı? Ayrıca hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Korsan mı orijinal mi?
Muhammed A Centipat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #15 Aresul2 dedi: Kasayı temizleyip termal macun yenilemesi yaptınız mı? Ayrıca hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Korsan mı orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Termal macun degistirmedim kasanın ayda 1 falan temizliyorum windows orijinal
Aresul2 dedi: Kasayı temizleyip termal macun yenilemesi yaptınız mı? Ayrıca hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Korsan mı orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Termal macun degistirmedim kasanın ayda 1 falan temizliyorum windows orijinal
A Aresul2 Hectopat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #16 Muhammed A dedi: Termal macun degistirmedim kasanın ayda 1 falan temizliyorum windows orijinal Genişletmek için tıkla... Termal macununuz varsa değiştirin. Minimum 4 gb ram eklemesi yapın.
Muhammed A dedi: Termal macun degistirmedim kasanın ayda 1 falan temizliyorum windows orijinal Genişletmek için tıkla... Termal macununuz varsa değiştirin. Minimum 4 gb ram eklemesi yapın.
Muhammed A Centipat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #17 Durumu göstermek için bir video çektim eğer yasak degilse paylasabilirim kusura bakmayın ilk defa kullaniyorum burayı. Son düzenleme: 11 Şubat 2022
Durumu göstermek için bir video çektim eğer yasak degilse paylasabilirim kusura bakmayın ilk defa kullaniyorum burayı.