Çok pahalı olacaktır. Ayrıca kendine fazla bir getirisi olmayacağını düşünüyorum.DDR4'e yükseltmeni öneririm. Elindeki işlemci, anakart, RAM üçlüsünü satıp bütçene eklersin.
malesef i7 4xxx gibi şeyleri ana kartım desteklemiyo bu yüzden Core i5-4670K bunu alabiliyorum sadece
- Eğer darboğaz yaptığını düşünüyorsan (Bir araştırmam olmadığı için bu işlemci ve ekran kartı arasında bilemeyeceğim.) aynı nesil i7 öneririm ki farkı göresin. i7 4790 veya i7 4770 gibi. K serisi almana gerek yok O.C yapmayacaksan. i7 4790 veya 4770 hala çok güçlü işlemcilerdir.
- SSD iyi bir yükseltme olur. Samsung 860 Evo tavsiyemdir. Bu konuda Samsung en iyisidir.
- Ek 8 GB RAM sisteminize ileç gibi gelecektir. Bizzat 1050 TI kullanıyorum ve ultrada oynadığım oyunların bazılarında 8 GB RAM'den dolayı az da olsa drop yiyorum.
- Onun dışında yapılacak bir şey yok gibi gözüküyor. Sisteminiz gayet performanslı.
Nasıl desteklemiyor? 1150 ana kartınız var, I7 4. nesil işlemciler de 1150 soket kullanıyor. Alabilirsiniz yani I5 ile sınırlandırılmış bir anakartınız yok. 8 GB RAM çok iyi olur. Ayrıca SSD de gerçekten ölüyü diriltiyor, Samsung 860 Evo 250 GB öneririm HB'de 270 TL falan.malesef i7 4xxx gibi şeyleri ana kartım desteklemiyo bu yüzden Core i5-4670K bunu alabiliyorum sadece
İ7 serisi destekleniyor.malesef i7 4xxx gibi şeyleri ana kartım desteklemiyo bu yüzden Core i5-4670K bunu alabiliyorum sadece
teşekkür derim bunu bilmiyordum"Intel® 1150 Soket 4.ncü Nesil için Pentium®/Core™ i7/Core™ i3/Celeron®/Core™ i5/Celeron® dual-core İşlemci
Intel® 22 nm CPU'ları Destekler"
Anakartının resmi sitesinde yazan.
Anakartın bahsettiğim işlemcileri destekliyor.
ben siteden baktığım zaman asusun i7 ler yoktu"Intel® 1150 Soket 4.ncü Nesil için Pentium®/Core™ i7/Core™ i3/Celeron®/Core™ i5/Celeron® dual-core İşlemci
Intel® 22 nm CPU'ları Destekler"
Anakartının resmi sitesinde yazan.
Anakartın bahsettiğim işlemcileri destekliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.