S3D0
Decapat
Daha fazla
Merhaba ben arkadaşımdan anakart RAM işlemci alacağım uygun fiyata ve benim parçalar ile uyumlu olur mu eksiği fazlası nedir sizden yardım almak istiyorum.
• ASUS H81 m-C 1150 DDR3 anakart.
• 16 GB 1600 MHz DDR3 RAM.
• Intel i5- 4460.
• NVIDIA Quadro K2000 2 GB GDDR5 ekran kartı.
• 300-350W PSU (eski model huntkey PSU)
• 240 GB Gigabyte SSD + 500GB HDD.
Arkadaşlar sistem bu şekilde olacak CS:GO ve Valorant oyun performansı nasıl olur minimum 60 FPS oynatır mı sizce, benim kafama takılan PSU besleyebilir mi sistemi hem eski hem düşük sanki W oranı ve ekran kartı oyun odaklı değilmiş PS gibi işlerde daha performanslı diyorlar bilen birisi bana yardım edebilir mi?
Bütçem yok şu anlık yükseltme yapamam ama ileride hangi ekran kartını almalıyım ortalama derece olsun ve PSU önerisi yapar mısınız?
• ASUS H81 m-C 1150 DDR3 anakart.
• 16 GB 1600 MHz DDR3 RAM.
• Intel i5- 4460.
• NVIDIA Quadro K2000 2 GB GDDR5 ekran kartı.
• 300-350W PSU (eski model huntkey PSU)
• 240 GB Gigabyte SSD + 500GB HDD.
Arkadaşlar sistem bu şekilde olacak CS:GO ve Valorant oyun performansı nasıl olur minimum 60 FPS oynatır mı sizce, benim kafama takılan PSU besleyebilir mi sistemi hem eski hem düşük sanki W oranı ve ekran kartı oyun odaklı değilmiş PS gibi işlerde daha performanslı diyorlar bilen birisi bana yardım edebilir mi?
Bütçem yok şu anlık yükseltme yapamam ama ileride hangi ekran kartını almalıyım ortalama derece olsun ve PSU önerisi yapar mısınız?