İ5 4460, ASUS M32AD sisteme 1650 Super ekran kartı uyumlu olur mu?

Hiçbir sorun olmaz 1150 pin ise 4790 -4790K falan al bunları alırsan OC yapmana gerek kalmaz rahat rahat yeter bunlar.

4790K almasına gerek yok 4790 alsın OC yapılamıyor o.

Onu alacağına 4770 alaın. 3 FPS %3 az kullanım için değmez anakartı Z87 değil.

Peki almayıp bununla kullansam ne gibi sorunlar olur sanırım ekran kartından tam performans alamam değil mi ? oynayadığım oyunlar multiplayer genelde Valorant Apex Legends Pubg tarzı oyunlar oynuyorum kasma donma vs. olur mu?

Şöyle anlatayım atıyorum 60 FPS değil de 55 FPS alırsın hatta daha az.
Onu alacağına 4770 alaın. 3 FPS %3 az kullanım için değmez anakartı Z87 değil.

Haklısınız. Ama daha sonra ekran kartı yükseltmek isterse ne olacak.

Şöyle anlatayım atıyorum 60 FPS değil de 55 FPS alırsın hatta daha az.
Peki o zaman ekran kartı geldikten sonra şuanki işlemciyle deneyip sorun yaşarsam söylediğiniz işlemcileri dikkate alacağım. Denerken sorun çıkmaz umarım.

Peki o zaman ekran kartı geldikten sonra şu anki işlemciyle deneyip sorun yaşarsam söylediğiniz işlemcileri dikkate alacağım. Denerken sorun çıkmaz umarım.

Sorun çıkmaz bence fazla da darboğaz yapmaz sonuçta 4790'nın kardeşi.

Deneme bile darboğaz boyutu o kadar yüksek olacak ki takılma vs. olmaması imkansız.

Tüm parçalarıyla düzgün sistem: N41L4TJX kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Acaba gülücük niye attın sorabilirmiyim hocam i7 4.Nesili hafife aldınız heralde 1660S ile 1070 denklem zaten neden parası yoksa masraf yapsın adam gayet yeterli bir işlemci darboğaz söz konusu olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…