Pehlivans7 Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 25 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #1 Merhaba. İşlemcim i5 4460 PES, FIFA gibi oyunlarda sanırım işlemciden dolayı kasma yapıyor. Önceden bu oyunlarda kasma yapmazken şimdi yapmaya başladı. İşlemcim aşırı ısınmaya başladı, sanırım ondan; bunun bir çözüm yolu var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2021
Merhaba. İşlemcim i5 4460 PES, FIFA gibi oyunlarda sanırım işlemciden dolayı kasma yapıyor. Önceden bu oyunlarda kasma yapmazken şimdi yapmaya başladı. İşlemcim aşırı ısınmaya başladı, sanırım ondan; bunun bir çözüm yolu var mıdır?
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 4 Nisan 2021 #2 Kaç dereceye çıktığını biz mi tahmin ediyoruz? Eğer çok yüksekse termal macun yenileyin.
P porkatal2003 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 132 Çözümler 2 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #3 ben 2 aydır işlemciyi 100 derecede kullanıyorum hergün 3-4 saat boyunca şuanlık çalışmaya devam ediyor
ben 2 aydır işlemciyi 100 derecede kullanıyorum hergün 3-4 saat boyunca şuanlık çalışmaya devam ediyor
Pehlivans7 Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 25 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #4 porkatal2003 dedi: ben 2 aydır işlemciyi 100 derecede kullanıyorum hergün 3-4 saat boyunca şuanlık çalışmaya devam ediyor Genişletmek için tıkla... Bende öyle kullandım sanırım termal macunu bitti Onur Turgut Ermiş dedi: Kaç dereceye çıktığını biz mi tahmin ediyoruz? Eğer çok yüksekse termal macun yenileyin. Genişletmek için tıkla... Termal macunu 6 ay önce değiştim.
porkatal2003 dedi: ben 2 aydır işlemciyi 100 derecede kullanıyorum hergün 3-4 saat boyunca şuanlık çalışmaya devam ediyor Genişletmek için tıkla... Bende öyle kullandım sanırım termal macunu bitti Onur Turgut Ermiş dedi: Kaç dereceye çıktığını biz mi tahmin ediyoruz? Eğer çok yüksekse termal macun yenileyin. Genişletmek için tıkla... Termal macunu 6 ay önce değiştim.