Yezen Centipat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 40 15 Mart 2021 #1 Arkadaşlar ekran kartım kötü ama yine de şansım denemek istedim. Cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler. Ekran kartım GT 730, işlemcim i5 4460, 8 GB RAM'im var.
Arkadaşlar ekran kartım kötü ama yine de şansım denemek istedim. Cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler. Ekran kartım GT 730, işlemcim i5 4460, 8 GB RAM'im var.
3 381145 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 3.025 Makaleler 2 Çözümler 4 15 Mart 2021 #2 Ekran kartının belleği 2 GB mı? Kaldırır ama yüksek FPS alamazsınız. Artı 0 Eksi
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Google'ye yazın şu soruları. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Google'ye yazın şu soruları.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 15 Mart 2021 #4 1080P düşük ayarlarda 30FPS alınır, açar. Artı 0 Eksi
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.176 Makaleler 2 Çözümler 41 15 Mart 2021 #5 30-45 FPS arası alırsınız diye düşünüyorum. Görüntü çok da umrunuz da değilse FPS arttırmak istiyorsanız şu videodaki adımları uygulayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
30-45 FPS arası alırsınız diye düşünüyorum. Görüntü çok da umrunuz da değilse FPS arttırmak istiyorsanız şu videodaki adımları uygulayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 15 Mart 2021 #6 Düşük ayarlarda 30 FPS alabilirsiniz hocam. Artı 0 Eksi
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 15 Mart 2021 #7 Bende araştırma taraftarıyım, kolaya konmak pek etik değil. Bestty dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Google'ye yazın şu soruları. Genişletmek için tıkla... 5 yıl önce yapılan testler bu günün sonucunu asla vermiyor. Artı 0 Eksi
Bende araştırma taraftarıyım, kolaya konmak pek etik değil. Bestty dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Google'ye yazın şu soruları. Genişletmek için tıkla... 5 yıl önce yapılan testler bu günün sonucunu asla vermiyor.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #8 Jotariel dedi: 5 yıl önce yapılan testler bu günün sonucunu asla vermiyor. Genişletmek için tıkla... Daha düşük değerler verir. Yani yüklememek en iyisi. Artı 0 Eksi
Jotariel dedi: 5 yıl önce yapılan testler bu günün sonucunu asla vermiyor. Genişletmek için tıkla... Daha düşük değerler verir. Yani yüklememek en iyisi.
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 15 Mart 2021 #9 Hocam forumda birisi 520MX ile oynadığını söylemişti. Artı 0 Eksi
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #10 Bestty dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Google'ye yazın şu soruları. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et arkadaşlar test 5 yıllık olsa da bir şey değişmez diyorum üzgün atmayın şuna. Artı 0 Eksi
Bestty dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Google'ye yazın şu soruları. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et arkadaşlar test 5 yıllık olsa da bir şey değişmez diyorum üzgün atmayın şuna.