Bilgisayarım siyah ekran hatası veriyor ayrıca normal masaüstü ekranına gelip gidiyor. Windows Shift CTRL b falanda yaptım, aç kapa düğmesine uzun süre basılı da tuttum ama işe yaramadı. Hiç çözüm yolunuz yoksa bu durumda otomatik onarım menüsüne nasıl gireceğimi söyler misiniz? En olmadı formatlarım.
Bilgisayarın eğer Windows 11 yüklüyse bilgisayar yavaşlatır 10'a geç eğer Windows 10 sa yazılımsal sıkıntı var eğer yazılımsal sıkıntı yoksa donanımsal sıkıntı vardır bilemiyorum tam...
pardon uzun süre dönemedim unuttum tamamen bilgisayarı 2 kere resetledim yine olmuyor ekranda görev yöneticisi açılmıyor hiç bir şey açılmıyor ancak bios ekranına erişimim var ordan çözüm yolu varsa yapalım
Hmm. Çok ilginç ben böyle hatayı görmedim ekran kartı sorunu ya da bir virüs girdi
Ya da biz şöyle yapalım ISO dosyası indir başka bilgisayarın yoksa İnternet kafe git Rufus'la USB tak ISO'yu seç ondan sonra işlemi başlat internet kafe gitme şansın yoksa arkadaşından yardım iste boot menü gir taktiğin USB seç ve format işlemi başlatın o da olmazsa dolanimsal sorunu vardır ben tam anlamadım maalesef