S siyahekranmağduru Centipat Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #11 tamda bunu yapan bir yt kanalı gördüm deniyorum şuan hocam ben usbyi dvd ye çevirdim cmd de list disk yazıncada görünmüyor ben bunu nasıl normal usb yapıcam Son düzenleme: 10 Ocak 2024
tamda bunu yapan bir yt kanalı gördüm deniyorum şuan hocam ben usbyi dvd ye çevirdim cmd de list disk yazıncada görünmüyor ben bunu nasıl normal usb yapıcam
Buddy beagle Centipat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #12 Hocam bende bilmiyorum ben böyle olay yaşamadım diski gözükmesi için driver indirmen gerek YouTubeda izle anlarsın sen ben tam bilemiyorum yalan borcum yok kusura bakma Keşke @Recep Baltaş yardım etse sana Senin için üzüldüm
Hocam bende bilmiyorum ben böyle olay yaşamadım diski gözükmesi için driver indirmen gerek YouTubeda izle anlarsın sen ben tam bilemiyorum yalan borcum yok kusura bakma Keşke @Recep Baltaş yardım etse sana Senin için üzüldüm
S siyahekranmağduru Centipat Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #13 tamam hocam yinede sağolun format atarak sorunu çözdüm sorun yok şuan Son düzenleme: 11 Ocak 2024
Buddy beagle Centipat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2024 #14 siyahekranmağduru dedi: Format atarak sorunu çözdüm sorun yok şu an Genişletmek için tıkla... Tamam. @Recep Baltaş bu konuyu kilitlesin
siyahekranmağduru dedi: Format atarak sorunu çözdüm sorun yok şu an Genişletmek için tıkla... Tamam. @Recep Baltaş bu konuyu kilitlesin