i5 4460 & GTX 750Tİ Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Merhabalar, bu gösterdiğim sistemi yılbaşında almayı düşünüyorum. i3 4160 alacaktım ama HT'yi bir tek i7 işlemciler kullanabiliyor. Zaten i3 4160 alsam 1 sene sonra en kötü 2 sene sonra değiştirmekle uğraşacaktım bu yüzden i5 4460 tercih ettim. WD Blue serisi oyun için yeterli gibi geliyor bana. Para biriktirip kesinlikle ama kesinlikle bir SSD alacağım. Cooler Master Cmp-350 modeli seçtim. Piyasada Everest ve Frisby markalarının kötülemelerini anlayamadım ama vardır bir bildikleri yani 500W bana yeterli geliyor. Peki size göre yeter mi ? Ekran GTX 750 Tİ seçtim yeni mimari falan filan işte birde performansı beni tatmin ediyor nedense. Kingston marka tek modül seçtim sebebi ise ilerde yükseltme şansım olsun diye çünkü ana kartın 2 slotu var. 8 Gb yetiyor da işte oyun yapımcıları 2 sene sonra 16 gb ram isterse şaşmayalım. Bunlar da benim düşüncem. Biraz da sizden yorum alalım burda tek konuşan ben değilim. Şimdi içimden bu yazıyı kim okur diye bir his geçti. NOT:Birde arkadaşlar yılbaşında alacağım için birde doların düştüğünü varsayalım böyle 2.70 veya 2.60 civarın da o zaman nasıl bir fiyat farkı olur açıklarsanız sevinirim. Bir de @Galeano ve @BERWAR kardeşlerimin de yorum yapmasını isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…