İ5 4460 GTX 960 Sistem Toplama

zuha61

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar vatan bilgisayardan bugün şu sistemi satın aldım.

Anakart: MSI H97 pc mate intel H97 1150 DDR3 1600mhz
Işlemci: İntel core i5 4460 1150 3.2ghz 6 mb önbellek 22nm işlemci
RAM: Corsair 8gb(2x4 GB) vengeance pro DDR3 1600mhz cl dual kıt RAM
Kasa: Xigmatek asgard 382 pire black edition 500w mide gtx siyah kasa
HDD: WD 3.5 itb caviar blue sata3.0 7200 RPM 64 MB cache harddisk
Ekran kartı: Asus GTX 960 roger strix 2 GB gddrb5 128bit DX12
Toplam fiyat: 2.500

Arkadaşlar sistemim nasil?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sizin önerdiğiniz sistem dahami iyi sizin dediginiz ekran kartını alcaktim ama kafama diğeri yattı ikisinin arasında ne fark var işlemci arasındaki fark nedir.Yoksa parasını nakit verdim yarın kasayı alırken daha iyisini aliyim

Ekran kartını asus strix r 370 alsan iyi olurmuş .Keşke fiyattan kısmasaydın. Olsun bu ekran kartı da oldukça yeterli .Ama unutma bu ekran kartından fazla şey bekleme. Bilgisayarın hayırlı olsun.

Ekran kartını asus strix r 370 alsan iyi olurmuş .Keşke fiyattan kısmasaydın. Olsun bu ekran kartı da oldukça yeterli .Ama unutma bu ekran kartından fazla şey bekleme. Bilgisayarın hayırlı olsun.
Hocam yarın değiştiririm mi edinmisiniz sizin ekran kartı iyimi sitede benim ekran kartından daha ucuz

Hocam, amd ekran kartları hem daha ucuz hem daha iyi. Hatta Recep abi bi videoda belirtiyor. Senin aldığın ekran kartı 128 bit, benim dediğim 256 bit. Ekran kartında gb'ye değil bit'e ve modelin sondan ikinci harfine bakacaksın. Aklıma yatmadı diyosan bu ekran kartı, Tristan23 msi önermiş onu al. Ama bak benim dediğim fiyat performans oranından daha iyi. Hala kafan karışıksa hepsi burada da karşılaştır üçünü. Ha yine mi aklın karışık Recep Baltaş'a sor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartında bit önemli değildir. Yanlış bilgilendirmeyin insanları. GTX 960 R7 370'den daha güçlü bir karttır fakat @Tristan23 'ün önerdiği sistem en iyi sistem bu fiyata göre.

Hocam arkadaşı yanlış yönlendirme lütfen ekran kartlarında bit gb önemli değildir , önemli olan mimari , güç tüketimi ve soğutmadır. Amd nvidia tartışmasına girmeyeceğim arkadaşlar az çok biliyor neyin ne olduğunu. Arkadaşın aldığı gtx 960 o bütçeye göre alınabilecek gayet iyi bir ekran kartıdır. Ek olarak @Tristan23 arkadaşımızın önerdiği ekran kartıda alınabilinirdi. Sistem gayet güzel bu haliyle hayırlı olsun.

yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim.

gençler yeni konu nasıl açılıyor

Uzun ömürlü bir sey düşüneceksen 300 400 ver gtx 970 al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…