Satılık İ5 4460 GTX 970 Tabanlı Sistem

Makaleler
5
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Sistemi 8 ağustosta Malatya Vatan Bilgisayar'dan topladım, yaklaşık 45 günlük sistem doğru düzgün kullanmadım, sistemin hiçbir sıkıntısı yoktur, satma sebebim ise, yakında baba olacağım, bu yüzden biraz paraya ihtiyacım oldu yoksa bir problemden dolayı veya sistem yükseltmek için satmıyorum, bileşenler yazdığım gibidir sisteme ve fiyata monitör dahildir. Alan arkadaşa yanında Logitech 2+1 ses sistemi hediyem olacaktır. Ben bir fiyat belirlemedim, siz günümüz fiyatlarına kıyasla 45 günlük bu parçalara bir bedel biçersiniz diye umuyorum. Daha önce satış yaptığım, eğer hala aramızdaysa @Ergin DEMIROGLU abiden benim için referans alabilirsiniz (o zaman ki adım "mykene"idi ve R9 290 ekran kartı satmıştım kendisine.) Sistem özellekleri;

*İntel Core İ5 4460 3.2 GHz işlemci (kesinlikle overclock yapılmamıştır.)
*Asus H81M-K 1150 Soket DDR3 1600 Mhz anakart.
*G-Skill Ripjaws 4x4 8GB DDR3 1600 Mhz CL9 dual-kit ram.
*MSI GTX 970 Gaming 4G Twin Frozr ekran kartı.
*Xıgmatek Mid Tower kasa( içinde 2 adet fan bulunmakta.)
*Thermaltake Frio Advanced işlemci soğutucusu.
*Xıgmatek 600w 80 plus güç kaynağı. (12v kanalından 543w güç vermekte)
*Seagate barracuda 1TB HDD.
*Pıoneer DVD-RW.
*Philips 21.5 inç 1920x1080p Full HD DVI monitör.
*Logitech 2+1 ses sistemi.

*Evet arkadaşlar sistem bu şekilde ciddi alıcılar olursa resimde atacağım, lütfen parça satışı sormayın parça satışı olmayacaktır. Dediğim gibi sistemi alalı 45 gün anca oldu, tüm faturalar ve kutular mevcuttur, 45 gün içinde toplasanız 15 gün kullanmışımdır. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, ciddi teklif sunacak arkadaşlar olursa cep numaram; 0.535 329 56 16 7/24 her türlü ulaşabilirsiniz. İlginize teşekkür ederim, iyi geceler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…