i5-4460 GTX960 oyun performansı nasıldır?

tavuklupilavlı

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
GTA 5 Valorant CS:GO FPS nedir?

Dosya Ekleri

• F41BDDA6-502F-4B52-90FF-7ED73B02AAFA.jpeg
    51,1 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleyen: Moderatör:
GTA 5 Valorant CS:GO FPS nedir?

CS-Valorant gibi oyunlarda 144 FPS üstü çok rahat alırsınız. GTA 5'te Yüksek ayarlarda 75 üstü FPS alırsınız. Sistemi satın mı alacaksınız hocam?

Soruyorum çünkü bu sistem özellikle PUBG veya Apex gibi oyunlarda işlemci darboğazı yapabilecek bir kombinasyon olmuş.

CS-Valorant gibi oyunlarda 144 FPS üstü çok rahat alırsınız. GTA 5'te Yüksek ayarlarda 75 üstü FPS alırsınız. Sistemi satın mı alacaksınız hocam?
Gta 5 orta ayarlar oynarım sistemi yormasın

Eve hocam hayalim

Eski pc ile monitör klavye fare alıcam

GTA 5 orta ayarlar oynarım sistemi yormasın

Eve hocam hayalim

Hocam bence başka sistem alın veya imkanınız varsa işlemciyi değiştirin. Bahsettiğim gibi sistem PUBG-Apex gibi oyunlarda(daha güçlü oyunlar) işlemci darboğazına maruz bırakabilecek bir sistem.
Sistemin fiyatı nedir o fiyat bandına çok daha iyi sistem toplayabiliriz belki.

i5 4. Nesil ile GTX 960'ın darboğaz yapması imkansız.

i5 4. Nesil ile GTX 960'ın darboğaz yapması imkansız.

Çok rahat yapar hocam. i5-7400, 1050 Ti kullanan biri olarak daha iyi işlemci daha kötü ekran kartına sahibim arkadaşın belirttiği sistemden fakat PUBG ve Apex gibi oyunlarda senelerdir CPU darboğazı tecrübesi olan biri olarak söylüyorum. O işlemci o ekran kartı için düşük. Daha çok i5-9400F veya i7-7700 gibi bir işlemci olsa sorunsuz kullanabilirdi.

Güldürdünüz, i7 2. Nesil bile yeterli fazlasıyla. i5 9. Nesil diyorsunuz

2900 tl 1500 tl ekleyebilirim fakat başka illerden atıyorsunuz

Pubg apex napiyim ben olum

Güldürdünüz, i7 2. Nesil bile yeterli fazlasıyla. i5 9. Nesil diyorsunuz

960 ekran kartını i7-2600 işlemci ile kullanmışlığım var. Hatırlıyorum deli gibi darboğaz alıyordum işlemci kullanımını ekran kartı underclocklamadan %100'ün altına düşüremiyordum.

2900 TL 1500 TL ekleyebilirim fakat başka illerden atıyorsunuz

PUBG Apex ne yapayım ben olum

Hocam örnek olarak PUBG-Apex diyorum. Daha güçlü oyunlarda işlemci darboğazı yapabilecek bir sistem. Ben şimdiden uyarıyorum ki sonradan cefasını çekmeyin.

960 ekran kartını i7-2600 işlemci ile kullanmışlığım var. Hatırlıyorum deli gibi darboğaz alıyordum işlemci kullanımını ekran kartı underclocklamadan %100'ün altına düşüremiyordum.

Sisteminiz problemli demek ki. Veya darboğaz nedir bilmiyorsunuz. Daha güçlü ekran kartıyla problemsiz kullanıyorum. Ki bu ekran kartını i5. 2 nesil bile 1080P çözünürlükte besliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…