i5 4460, GTX970 Sistem Toplama

haggardd

Hectopat
Yer
PC başı
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar böyle bir sistem topladım. Acaba uyum sorunu var mıdır, bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim ve herhangi bir konuda önerinize de açığım.

Herhangi bir sorun yok. Dengeli bir sistem olmuş. Alabilirsiniz.

Dengeli bir sistem, ama 3000 liraya, daha doğrusu 1000 dolara bir ssd sıkıştırılabilir diye düşünüyorum.

Dengeli bir sistem, ama 3000 liraya, daha doğrusu 1000 dolara bir ssd sıkıştırılabilir diye düşünüyorum.
SSD de alıcam yakın zamanda sistemi topladıktan kısa bir süre sonra.

Al gitsin. Site hakkında bir bilgin var mı, güvenilir mi ?
Siteyi sanırım bayiler kullanıyor benim halam bir bilgisayar firmasında çalışıyor ondan bu siteden alışveriş yapabiliyor ona aldırıcam alabilirsem. Şuanda siteye kayıt olmaya çalıştım ama toptan alışveriş yapmak için uygun yani bayi olarak.

Kasa genel olarak ferah görünüyor ama yeni bir soğutucu almadan i5 4460 işlemcisinin birlikte verdiği stock soğutucuyu kullanırsam acaba işlemci çok ısı yapar mı ömrü kısalır mı?

Hiçbir sorun olmaz. Ayrıca sisteme SSD eklemek için anakarttan veya işlemciden kısmaya gerek yok ileride gene alınır bir SSD.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…