i5-4460 High Sierra Config

326001

Kilopat
Makaleler
4
@tristessehivernale sisteme sırayla bütün sürümleri deniyorum. High Sierra kısmında takıldım.
Buranın OC imajını indirdim. Haswell and Broadwell olanı config.plist yaptım ama, panic hatası alıyorum.
Geçenlerde Catalina için config vermiştin. Şimdi High Sierra için lazım. Hangi Config'i kullanmalıyım?

Bunu bizzat ben denedim. Bunu deneyince OC menüde Install High Sierra bile kayboldu
Yani senden önce 2-3 EFI denedim ama, yok. Olmadı.

i3 4130 ile High Sierra için Opencore ile kurulum yapmıştım. Fakat Mojave yüklediğim için EFI dosyasını çöpe atmıştım.
İşe yarayabilirdi
Bir şey fark ettim. Hackintosh Master imajında config.plist yaptıktan sonra hep panic hatası alıyorum. Bunu anlayamadım daha.

İşe yarayabilirdi
Bir şey fark ettim. Hackintosh Master imajında config.plist yaptıktan sonra hep panic hatası alıyorum. Bunu anlayamadım daha.
Hocam, bir EFI oluşturacağım belki işe yarar.
İşe yarayabilirdi
Yedek alıp deneyin hocam, belki çalışabilir.

Son düzenleme:
Haswell için 14,4 öneriyorlar. Bunda SMBIOS olarak 14,3 var.

Ayrıca SSDT yaması yok hiç.

Bir de prev-lang:kbd kısmı Rusça kalmış. :d Doğukan abi Rusça biliyor musun?

Haswell için 14,4 öneriyorlar. Bunda SMBIOS olarak 14,3 var.

Ayrıca SSDT yaması yok hiç.

Bir de prev-lang:kbd kısmı Rusça kalmış. :d Doğukan abi Rusça biliyor musun?
Ana dilim gibi bilirim.
Denemeyeyim mi diyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…