Arkadaşlar anakartım bozulduğu için yeni anakart almam lazım. Bütçe 1100 TL başlıkta belirttiğim gibi. İşlemcim i5 4460, şimdiden söyleyim anakart hariç hiçbir parça değiştirmem mümkün değil. Mümkünse bilindik markalar olsun.
Arkadaşlar anakartım bozulduğu için yeni anakart almam lazım. Bütçe 1100 TL başlıkta belirttiğim gibi. İşlemcim i5 4460, şimdiden söyleyim anakart hariç hiçbir parça değiştirmem mümkün değil. Mümkünse bilindik markalar olsun.
ASUS PRIME H310M-F R2.0 Intel H310 Socket 8.-9.Nesil 1151 DDR4 2666MHz Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS PRIME H310M-F R2.0 Intel H310 Socket 8.-9.Nesil 1151 DDR4 2666MHz Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
İkinci el almayı da istiyorum ama Kastamonu da benim kullandığım tarihi eseri satan olmadığı için uzaktan sipariş ile almam gerekiyor. Bu sahibinden deki param güvende sistemi tam nasıl işliyor bilsem sorun olmadan alırım aslında.
İkinci el almayı da istiyorum ama Kastamonu da benim kullandığım tarihi eseri satan olmadığı için uzaktan sipariş ile almam gerekiyor. Bu sahibindendeki param güvende sistemi tam nasıl işliyor bilsem sorun olmadan alırım aslında.