ilkersahin
Kilopat
Daha fazla
i5 4460 işlemci ve b85m anakart kullanıcısı olarak sistemi ilk topladığım zaman intelin stok fanını kullanıyordum. Genel olarak 45-55 derece alıyordum. Şimdi yeni bir işlemci soğutucu almak istiyorum. Ama ona ayırabileceğim bütçe çok fazla değil. (En fazla 100 tl o da zor.)
Genel olarak alacağım 50-60 tl'lik bir işlemci soğutucunun verceği ısı değerleri stok fana göre daha iyi olur mu? Önerebileceğiniz işlemci soğutucular var mı?
Marka olarak işlemci soğutucusunda en güvenilir markalar hangileri?
Anakart ve işlemcim 1150 soket olduğundan sadece 1150 soket uyumlu işlemci soğutucular mı takabilirim?
Her işlemci soğutucu intelin stok fanı gibi rahat takılmıyor. Ben şimdi yeni bir fan alırsam anakartı yerinden sökmem gerekebilir mi?
Bu sorulara zaman ayırıp cevaplayanlar için şimdiden teşekkür ederim.
Genel olarak alacağım 50-60 tl'lik bir işlemci soğutucunun verceği ısı değerleri stok fana göre daha iyi olur mu? Önerebileceğiniz işlemci soğutucular var mı?
Marka olarak işlemci soğutucusunda en güvenilir markalar hangileri?
Anakart ve işlemcim 1150 soket olduğundan sadece 1150 soket uyumlu işlemci soğutucular mı takabilirim?
Her işlemci soğutucu intelin stok fanı gibi rahat takılmıyor. Ben şimdi yeni bir fan alırsam anakartı yerinden sökmem gerekebilir mi?
Bu sorulara zaman ayırıp cevaplayanlar için şimdiden teşekkür ederim.