i5 4460 + Intel H81M sistemde ekran kartı güncelleme

Bütçe
1200

SelahattinB

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı güncellemesi yapmayı düşünüyordum, daha önce konu açmıştım fakat daha sonradan maalesef işler pek planlandığı gibi gitmedi ve günümüze kaldı.

Sistem özellikleri aşağıdaki gibidir:
CPU: Intel Core I5-4460.
GPU: AMD R7 240.
HDD: WD Blue 1TB (2012)
RAM: Samsung M378B1g73DB0-CK0 1X8GB 1600 MHz.
Mbd: ASUS M52AD_M12AD.
Yonga seti Intel® H81 (ASUS H81M-E/M52AD/DP)
PSU: 200-250W arası bir şey.

Elimde 1200 TL civarı bir bütçem var. 2 farklı ekran kartına baktım, fakat sistemimle uyumlu mu hiçbir fikrim yok bu konuda ve fiyat/performans konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar bakabilir mi?
PSU fiyatı da içine dahil edilmesi gerekmekte fakat RX570 ile RX560 arasındaki performans farkı fiyata değiyor ise bir şekilde ekstra para bulup PSU almayı deneyebilirim fakat tercihim 1200 TL bandının altında kalmak. Yardımcı olabilecek arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

MSI RX570 aromor 4G OC 4 GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 ekran kartı 1.169 TL.
ASUS RX560 arez 2 GB GDDR5 OC 128Bit AMD Radeon DX12 ekran kartı 721 TL.

Fiyatlar Vatan Bilgisayar'dan bakılmıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, hızlı güncelleme konuyla alakalı

ASUS RX570 ROG STRIX 4GB GDDR5 OC 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
RAMPAGE RMP-600-80P 600W 80PLUS 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI
bu 2 ürünü satın aldım. Evimdeki hdmi girişli monitoru yeğenim düşürüp kırdığı için evdeki eski sadece VGA girişli monitöre kaldım. 1680x1050 çözünürlük sağlamakta ve max 59-60Hz desteklemekte.

DP to VGA, DVI to VGA veya HDMI to VGA bu 3 çeşit dönüştürücüden hangisi fiyat olarak uygun olup işimi görür yardımcı olabilecek var mı?
Ek olarak işletim sistemi 8.1 single windows 7 driverini kurdum herhangi bir sıkıntı olur mu? yoksa internet üzerinden windows 10 key mi satın almam mantıklı olur?
Konuyu kapatabilir misiniz? Ana konuya ilişkin ürünler alınmıştır, devamındaki çeşitli konular hakkında ilgili konu başlığında araştırma yapıp gerekirse konu açacağım, teşekkür ederim.

Son düzenleme:
İşletim sistemin 8.1 ise onun driverını kurmak gerekli. Zaten yüklerken Windows sürümü uyumsuz diye uyarı vermesi lazım. Bende RX 570 kullanıyorum. İnternetten VGA to HDMI 20 TL'lik bir dönüştürücü aldım. Sıkıntısız kullanıyorum.

Aynı şekilde HDMI to VGA kullanıyorum şuan windows10 a yükselttim microsoftdan indirdiğim program ile , key istemedi komutla kontrol ettiğimde ise orijinal gözüküyor daha önce 8.1 den 10 a yükseltme gelmiş yükseltmiş ver geri düşürmüştüm ilk çıktığı zamanlar oynadığım oyunların desteği yoktu :/

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı